2777
2789
عنوان

لطفا اینقدر گیر ندیم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
اینا همینایی ان ک خودشونو به در و دیوار میزدن فصل ۷ ساخته شه پایتخت هرچی باشه هممون باهاش خاطره داری ...

اره والا 

نون خ و پایتخت شده خاطرات نوروزی مون 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید

آروم عزیزم😂😂

دقیقاااا فیلمه دیگ واقعیت ک ندارع ک انقد جدی گرفتن!!😐

دلم میسوزه واسه عوامل ساخت این سریال هی میگفتن پایتختو بسازین بسازین الانم ک ساختن ی عده اینجوری میکنن خب بس کنین دیگ بابا:/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارن حرص پولای برنج طبیعت میخورن که به اینا نمیدن😂بنظرم سریال بدی نیس قابل دیدنه سارای نیکای الانم ...

اخه واسه سارانیکای فصلای قبلی خب هیچ محتوایی نبود که بدن اینا بازی کنن

ولی الان مثلا موضوع خواستگاری یه ذره نقش هاشونو بولد کرده فک میکنیم وای چقدر بازیشون بهتره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
دارن حرص پولای برنج طبیعت میخورن که به اینا نمیدن😂بنظرم سریال بدی نیس قابل دیدنه سارای نیکای الانم ...

😂😂😂 بنده خدا چه ربطی به بازیگراش داره که بستن به رگبار حالا اینم یه تبلیغه کنار همه تبلیغات بلاگرا که پول پارو میکنن. چجور روزانه استوری تبلیغ میبینیم چیزی نمیگیم 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید
خب خاستگار نیسسس چرا دروغ میگن😂

بابا کلا سارا نیکا هرکدوم دوتا خواستگار داشتن بندگان خدا😂 یکی رحمان رحیم😂 یکی تاجیک و نخبه هه

بیشتر ببینید
نه خدایی فصل پنج اولاش خوب بود

اینم خوبه قشنگه که مخصوصا شغل ارسطو و رحمت😂 ارایشگر سیّار و هتل سیّار 

بیشتر ببینید
آروم عزیزم😂😂دقیقاااا فیلمه دیگ واقعیت ک ندارع ک انقد جدی گرفتن!!😐دلم میسوزه واسه عوامل ساخت این س ...

حالا پشت دست داغ میکنن بسازن😂 بعد پنج سال ساختن اینم از حجم انرژی منفی

بخدا ارومم😂 ولی چون خودم از حرفای مردم ضربه خوردم دلم اتیش میگیهپره به راحتی همه چیز به زبون میارن 

بیشتر ببینید
چه اشکالی داره اگه انتقادی هست بگیم

منصفانه باشه خیلیم خوبه 

ولی مثلا اینکه سارا نیکا خواستگار دارن انتقاده؟😂 هرکدومشون دوتا داشتن خواستگار 

اونم واسه اینه که فصلای قبل میگفتن نقششون کمرنگه چرا زبون ندارن حرف بزنن!

بیشتر ببینید
حالا پشت دست داغ میکنن بسازن😂 بعد پنج سال ساختن اینم از حجم انرژی منفیبخدا ارومم😂 ولی چون خودم از ...

😂👌

سنگ دلا😐👍باید تشکرم کرد ک این سریالو ساختن والا بهتر از بعضی سریالای چرت و بی محتواس حداقل اینو میبینی یکم شاد میشی..

😂👌سنگ دلا😐👍باید تشکرم کرد ک این سریالو ساختن والا بهتر از بعضی سریالای چرت و بی محتواس حداقل این ...

دقیقا 

وقتی فیلمی خوب نباشه کسی نمیبینه. الان همه دارن نگاه میکنن چیزی پیدا نمیکنن انتقاد الکی میکنن😂 که پول گرفتن اینا هما چرا لاغر شده فلان چرا فلان شده 

از فیلمای خیانت بهتره که ادم از زندگی ناامید بشه

بیشتر ببینید