2777
2789

موهام مشکیه میخوام قهوه ای کنم ۱۷ سالمه

اینم بگم من سینوزیت دارم رنگ به سینوزیت که ربطی نداره نه؟

ریزش مو نمیگیرم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نزن:)) 

من زدم ۱۷ سالمه پشیمونمم

ضرر داره شیمیاییه عوارض داشت برام 

ولی دختر خالم حنا زده یک حالت قهوه ای مانند گرفته تازه موهاش هم بلند تر شده

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمو مورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

میگن رنگ مو باعث میشه موها زودتر سفید شن نمیدونم واقعیه با نه

اره من سنم کمه پارسال زدم ۶ تا مو سفید پیدا کردم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمو مورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

میگن رنگ مو باعث میشه موها زودتر سفید شن نمیدونم واقعیه با نه

واقیعت داره حالا من مشکلات زیادیم داشتم ولی از وقتی موهامو رنگ کردم سفید شده 

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

چه عوارضی برات داشت؟دختر خالت موهاش چه رنگی بود از اول؟

ریزش مو 

بعد موهام سفید شد ۶ تا سفید پیدا کردم 

اون فکر کنم مشکی بود موهاش 

من ک پشیمونم 

به نظرت حیف نیست؟

نه حیف نیست 

منم سنای تو بودم عاشق این بودم مو رنگ کنم و نهایت تا 25 سالگی 

هر سنی یه رنگایی رو مطلبه 

مثلا من بیست سالگی فانتزی میکردم سبز و قرمز با اینکه مجرد بودم ولی دوستم حق نداشت خونه باباش موهاشو رنگ کنه ادم دیگه سی سالگی نمیره موهاشو فانتزی کنه 

از سی سالگی به بعد بیشتر از رو اجبار و سفید شدن مو مردم رنگ میکنن وگرنه شوق نوجوونی رو ندارن اصلا

رنگ ریزش نمیاره تا جایی ک میدونم

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بیشتر ببینید

بستگی داره برای بعضیا سفیدی میاره برای بعضی نه 

من به شخصه هر بار رنگ میذارم سفیدیا دو برابر میشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد