2777
2789
عنوان

چرا زن هرچقدر بدبخت تر باشه خوب تره👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 97 پست
وای🤦حالا خودشون زیر سنگ هم باشه پول پوشک جور میکنن

بچه هاشون بزرگ بودن فقط از حسادت که چرا ۲۰ سال پیش اینا کهنه شستن 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
وای وای این دیگه فاجعه بود.نوار هزینش زیاد نمیشه که

همین 😐 !

دریغ از انقدر شعور 🤌

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه نیست اصلا قشنگ نیستآسایش و رفاه یه پدر و خانوادش زیباست و خیلی عجیبه اگه کسی رنج دیگران رو زیبا ت ...

من از رنج دیگران حرف نزدمااا

تاپیک و متوجه نشدی اصلا 

بحث گذشت تو زندگی هست 

گذشت یه زن یا یه مرد برای رفاه بچه ها 

پس چی قشنگه؟ تا یکم شرایط سخت شد جا بزنن و خیانت کنن و فکر آسایش طلبی خودشون باشن؟

بعضی از آدمایی که خودشون سختی کشیدن چشم ندارن راحتی و آسایش دیگرانو ببینن مثلا من زیاد دیدم تو فامیل ...

وای فک کن من سر دختر اولم باردار بودم دیگه هفته آخرم بود.مادرشوهرم اومد خونه مون یعنی یه بار نگفت یه لیوان جا به جا کنم این بنده خدا هلاک شد.منم رو حساب اینکه مهمون بود حرفی نزدم.فقط از سختی های قدیم حرف میزد و الان شماها چقدر راحتین!

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

قبول دارم حرفتو.بمن میگن چراترشی نمیذاری مربادرست نمیکنی؟و...خب ترشی ومربارو میخرم تازه اونم خیلی کم چون ضررداره ومصرف نمیکنیم.حالامن انقدازبچگی توگوشم خوندن که تمیزی خونه نشونه ی زن خوب بودنه و...که الان یه جورایی وسواس گرفتم.مازنا خودازاری داریم.همیشه بهم حس ناکافی بودن میدیم

وای فک کن من سر دختر اولم باردار بودم دیگه هفته آخرم بود.مادرشوهرم اومد خونه مون یعنی یه بار نگفت یه ...

من زایمان کرده بودم شوهرم سیب درختی خریده بود برا مهمونا زیاد.. یه نفر اومد به من می‌گفت چرا سیب هاتو مربا نمیکنی؟ حالا من سزارین دراز به دراز افتاده رو تخت

اره والا هنر میدونن من یکبار گفتم تو خونه مادرشوهرم مهمونی ها کار نمیکنم وقتی اونا هم میان من اجازه ...

والا مام عروسمون رو بخاطر پسرمون تحمل میکنیم

از بس آدم ناراحتیه

و حرف در بیار 

والا من به عنوان یه مرد اگه چند روز بیکار باشم دیوونه میشم..

مساله کار کردنه نه کلفتی برای کسی

به سلامت روان کمک میکنه

از آلزایمر و خیلی بیماریهای دیگه جلوگیری میکنه

چون تو پروسه کار کردن هم بدن فعالیت داره هم ذهن

یه جاهایی هم خوب تکنولوژی کارو راحت کرده که مشکلی نیست کارا جلو میفته

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

نه منظورم این نبود که فقط ظرف شستن باشهکل ابعاد زندگیمنظورم اینه چرا هرچقدر سختی کشیده تر زن تر؟

سختی ملاک نیس ک قربونت

ملاک تحمل وفاداری و قناعت زنه شما اینطور برداشت کردی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بیشتر ببینید
من زایمان کرده بودم شوهرم سیب درختی خریده بود برا مهمونا زیاد.. یه نفر اومد به من می‌گفت چرا سیب هات ...

این باز چه دیوونه ای بوده😂

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃