2777
2789
عنوان

چرا زن هرچقدر بدبخت تر باشه خوب تره👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 97 پست

من خودم اگر پول داشتم هم ماشین میخریدم هم یه نفر را برا کمکم می اوردم

خودم راحت کارهای هنری مورد علاقه ام را انجام میدادم

یا برا مهمونی امیشه از بیرون غذا میگرفتم 

ولی حیف ندارم😂😂

شوهرم یه خاله داره کارخونه و پاساژ و مغازه و....

بعدخودش شبح تا شب در حال تمیزکاریه

خودش سرویس بچه هاشه

وای حرصم میگیره

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من باید ماشین ظرفشویی اختراع بشه که مثل لباس توش ظرف بریزیم بشوره😄😁

ماشین ظرفشویی شما مگه چطوری میشوره؟یعنی حال همون چیدن داخلشم نداری؟😅😅😅

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بعضی از آدمایی که خودشون سختی کشیدن چشم ندارن راحتی و آسایش دیگرانو ببینن مثلا من زیاد دیدم تو فامیلمون قدیمی ها همش منت کارای قدیم و سختی هاشو سر ما میذارن خب به ما چه که الان اکثر کارا رو ماشین انجام میده ؟ تازه همشم تیکه میندازن که کار نمیکنین چرا مریض میشید؟

من همه کارای خونه مو خودم انجام میدم.حتی خونه تکونی هم کمک نمیگیرم.امسال همسرم گفت با بچه نوزاد دیگه نمیخواد خونه تکونی کنی کمکی بگیرم اذیت نشی چون یکم حساسم قبول نکردم.کار یکی دیگه به دلم نمیشینه متاسفانه

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

اگه دنبال ریشه ی این قضیه هستی مسلما برمیگرده به چند دهه ی قبل که خانمها اکثرا خانه دار بودند و فرصت کافی داشتند 

کم پیش میومد کسی شاغل باشه و خب نیروی کمکی هم وجود نداشت کدبانویی یه خانم با مربا و ترشی و تمیزی و ... سنجیده میشد 

الانم واقعا این کارها نه کسر شان هست نه افتخار داره فقط یه شیوه ی زندگی هست و باید به انتخاب هم احترام گذاشت

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

عزیزم بعضی چیزا دیگه تو جامعه از قدیم هست و نمیشه تغییرش داد و واقعا بیشتر از اینکه آقایون دخالت کنند همین خانوم ها ب همدیگه تیکه میندازن . همین بلاگرا ببین نصف پیجش ها درباره چیه ؟ مثلا  خودم خونه تمیز میکنم ب کمکی خونه اعتقاد ندارم ،نصف شب بیدار میشم اینکار میکنم اینکارمیکنم ، .... سر نقطه ضعف های خانوم ها دست میزارن . یه خانوم برمیگرده ب خانوم دیگه میگه وااا پیاز سرخورده اماده میخری من نمیخرم چون اینجوره اونجوره 

باور کنید آقایون در حد خانوم ها کاری ندارن .خلاصه ک نمیشه عوض کرد  

مادر دو دختر زیبا 💕
خب همین دیگادامش گفتم هرکسی یه سبک زندگی دارهولی چرا این یکی انقد تابو هست اون یکی انقد به ظاهر جذاب ...

اتفاقا اون یکی ک اماده بگیری نظافتچی بگیری خیلیم باکلاسه بنظر من ، فک نکن بده 

یکی دوس داره یکی دوس نداره یکی پول نداره یکی وقت نداره.

زنعموم باباش کارخونه دار بوده واسه مهمونیاشون اشپز میگیره تا اونجا ک میدونم و کلا انگار اشپز اختصاصی دارن ، جرئت داره کسی چپ نگاهش کنه خخخ