2777
2789
عنوان

چرا زن هرچقدر بدبخت تر باشه خوب تره👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 97 پست
الان همه ماشین ظرفشویی دارن اکثرابرای کار خونه کمکی دارن همه چی هم اماده میخرن نه کسی فکر میکنه زن ...

نمیشه گفت اکثرا اینن

ولی همونایی هم که هستن یه دید بدی دارن خیلیا بهشون 

اینکه شما این دیدگاه رو نداری و براتون تعجب اوره واقعا خوبه چون با اینجور آدما رو به رو نشدین🤦🏻‍♀️

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

من زایمان کرده بودم شوهرم سیب درختی خریده بود برا مهمونا زیاد.. یه نفر اومد به من می‌گفت چرا سیب هات ...

میگفتید ناراحتی بفرما شما ببر برام مربا کن😐

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سختی ملاک نیس ک قربونتملاک تحمل وفاداری و قناعت زنه شما اینطور برداشت کردی

این قناعته یعنی اولویت نبودن خودمون؟

منظور استارتر رو نفهمیدم تا اینکه کامنتا رو خوندم یه عده گفتن ما پول داریم ولی ظرف میشوریم و... استا ...

به نظرم صرفه جویی در وقت با تکنولوژی خیلی کار مفید تریه ولی خب باز هرکسی یه انتخابی داره

شما پرسیدین دستای پینه بسته‌ی یه بنا قشنگ‌ نیست؟ منم گفتم اصلا قشنگ‌ نیستچرا باید گذشت کردن رو زیبا ...

منظور ایشون البته کسی بود که در راه همین رفاه داره تلاش میکنه

رفاه بدون سختی به دست نمیاد

مثل همان بنا

ولی خب بحث تاپیک من بی ربط بود تقریبا به این قضیه بنایی که دستش پینه بسته

این قناعته یعنی اولویت نبودن خودمون؟

چرا دگ نظر من اینه ک من برای همسرم بخاطر عشق ب همسر و زندگیم قناعت میکنم همسرمم برام ارزش قاعله احترام میذاره و هوامو داره و حقوقشو کلا میده دست من،اینطوری جبران میکنه،میدونم اینا وظیفه مرده ولی اکثرا هستن اقایانی ک وظیفه ناقابل ارزش دادن روهم انجام نمیدن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بیشتر ببینید