2777
2789
عنوان

به نظرتون تو ازدواج دوم چقدر مهریه معقوله

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 123 پست
مرد خوبیه پسر خاله پدرم میشه اما باز میخوام قبل عقد بیشتر بشناسمش

سال تولد بدون ۱۳۰۰ بذارید

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
بیشتر ببینید
سال تولد بدون ۱۳۰۰ بذارید

شما کاربر ساکن کوچه قشورشو هستید؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون هر دو بچه دارین بهتره علاوه بر سازگاری خودتون به سازگاری بچه ها هم فک کنید مهریه تو اولویتهای بعده

و اینکه لطفا محض رضای خدا بچه های همسرتونم مثل بچه خودتون بدونید خیلی سخته خیلی خیلی سخته...

یه نفرو میشناسم بچه های خودشو به بچه های شوهرش ترجیح میداد الان همشون بزرگ شدن و ازدواج کردن و رفتن ..ولی انگار این داره تقاص اون تبعیضارو پس میده همون عصبی شدنا الان شده زمینه آلزایمرش...

یه نفر دیگه رم میشناسم ادم خوبیه زیاد فرق نمیذاشت و الان تو پیری خیلی سرحاله بچه هام دوسش دارن

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
خوبه ولی اخلاقا ببین بهم میخورین؟من چشامو برای بار دوم بستم با دوتا بچه میخوام جدا بشم مواطب خودت با ...

با چه شرایطی ازدواج کردی گلم؟ مشکل همسر دومت چیه؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
چون هر دو بچه دارین بهتره علاوه بر سازگاری خودتون به سازگاری بچه ها هم فک کنید مهریه تو اولویتهای بع ...

بچه های ایشون عزیزم دو تا پسر بزگن 20 و 24 ساله فکر کنم بیش از هر مراقبتی فقط به اخلاق و برخورد خوب و احترام متقابل نیاز داشته باشن

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
با چه شرایطی ازدواج کردی گلم؟ مشکل همسر دومت چیه؟

اخلاقشو ندیدم فقط شرایط زندگی با پسر مجرد فک کردم.الان کلا بداخلاقه تاپیک آخرمو ببینی یکم متوجه میشی باردارم ولی نمیمونم دیگه خسته شدم از درون منو میسوزونه با حرفاش با رفتار و اخلاقش.با خونوادمم قهره هی بدوبیراه میگه پشت سرشون

اخلاقشو ندیدم فقط شرایط زندگی با پسر مجرد فک کردم.الان کلا بداخلاقه تاپیک آخرمو ببینی یکم متوجه میشی ...

وای چقدر بد راسته که اخلاق و شخصیت از پول مهمتره

وای چقدر بد راسته که اخلاق و شخصیت از پول مهمتره

دقیقا البته بی پولی هم سخته ولی اخلاق مخرب تره و پایه زندگی از بین میبره من با بی پولیشم ساختم ولی دیگه نمیخپام تحمل کنم هرچند باردار هم شدم طفلی این بچه

دقیقا البته بی پولی هم سخته ولی اخلاق مخرب تره و پایه زندگی از بین میبره من با بی پولیشم ساختم ولی د ...

خدا کمکت کنه عزیزم سر عقل بیاره شوهرتو

عزیزم خالم ازدواج اول ۱۳۶۴ تا بود بدون بچه جدا شدازدواج دوم ۱۴ سکه و یک حج عمره

حالا راضیه از ازدواج دوم؟ همسرش بچه داشت یا نه؟ من چون خواستگارم دو تا پسر بزرگ داره مجبورم مهریه یه مقداری بندازن که خدا نکرده بعد از فوت ایشون بعد صد سال پسراش منو از خونه بیرون نکنن تازه چون گسر بزگم داره قطعا بعد ازدواجم خواسشون هست که یه وقت چیزی به نامم نزنه

ببین الان ۱۴ تا بیشتر نمیده دولت 

همون ۱۴ تا بکنن  

یا ۱۱۴ تا هرچی بکنن با داماد صحبت کنن که خدانکرده یه زمانی دولت بیشتر از ۱۴ تا نمیده به زن چه ۱۳۶۷۸۸چه ۱۴تا 

💞منیمالیست 💞

بچه های ایشون عزیزم دو تا پسر بزگن 20 و 24 ساله فکر کنم بیش از هر مراقبتی فقط به اخلاق و برخورد خوب ...

این خیلی خوبه ولی اونا حتما عروسیشون در پیشه حتما بعضی وقتا که تو دوست داری تنها باشین شوهرت دوست داره که اونام باشن چون خانواده اون با پسراش کامل میشه همونطور که خانواده تو با دخترت کامل میشه بهرحال خودتو برا ازدواج با یه خانواده سه نفره آماده کن حتی ممکنه اونا بهونه مادرشونو بکنن..

ولی اینم در نظر بگیر که چند سال بعد بزرگ میشنو ازدواج میکنن و میرن پس صبور و مهربون باش تا خدا هم با مهربونی برات جبران کنه

اینا رو بهت خواهرانه میگم چون دیدم... شاید شما پیش فرض ذهنیت از خواستگارت یه آدم مجرد باشه و بعدا خدای ناکرده دچار مشکل بشی

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه