2777
2789

من یه ریلز توی اینستا دیدم واقعا درست می‌گفت 

عموما افراد زنی که مثلاااا از پیاز داغ یا ترشی آماده میخره رو مسخره میکنن

یا مثلا میگفت یه بار پیش اومده مهمان داشتیم ظرف هارو گذاشتم ماشین ظرفشویی طرف با افتخار گفته وااا شما ظرفا رو خودتون نمیشورید؟من همشو خودم میشورم

یا مسئله ی گرفتن مستخدم برای نظافت خونه

یعنی زن بودن زن به اینه که همه ی کارای خونه رو خودش انجام بده؟

ریشش از کجاست؟

البته توهین نباشه من منظورم به سبک زندگی خاصی نیست

هرکسی سبک خودشو داره ولی چرا اینطور میشه که یه سریا این حرفا یا تفکر رو دارن؟

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حسادت به راحتی بقیه

نمی‌دونم واقعا همیشه حسادت نیست 

انگار یه دیدگاه عمیقه تو اکثریت 

می‌خوام بدونم چی میشه که اینطور فکر میکنن

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

اره والا هنر میدونن من یکبار گفتم تو خونه مادرشوهرم مهمونی ها کار نمیکنم وقتی اونا هم میان من اجازه نمیدم پاشن دست به چیزی بزنن همه حمله کردن حالا یه ظرف بشوری چی میشه کمک کنی چی میشه! خب مدلمه اونا هم میان راحتن بنده خداها ، یکی هم میگفت تورو بخاطر پسرشون تحمل میکنن 🤣🤣🤣

والا من خداروشکر پولشم دارم ولی خودم میشورم و میسابم حس بدبختی هم ندارم

نه منظورم این نبود که فقط ظرف شستن باشه

کل ابعاد زندگی

منظورم اینه چرا هرچقدر سختی کشیده تر زن تر؟

هرکسی سبک زندگی خودشو داره ولی خب عموما ادمها به سمت راحت طلبی رفتن و اتفاقا این راحت طلبی به ضررشونه. تو همون ترشی درست کردن و ... ارامشی بود که خب الان به خاطر زندگی ماشینی نیست. اونی که میتونه مستخدم بگیره خب بگیره بقیه چکارش دارن ی نفرم میره سرکار اینطوری

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

چشم دیدن خوشیشونو ندارن

هر چقدر بدبخت تر ، چشم و گوش بسته تر باشه میگن وای این طلاست 😑

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

به نظرم هرکسی یه جور جو زندگی رودوست داره ولی خب واقعا خانما مستخدم نیستن به نظرم 

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید

زن رو توسری خور میدونن.

یبار به شوهرم گفتم پوشک گرون شده فلانی کهنه می بنده برا بچش.

دیدم شوهرم میگه همین کارا رو کرد که شوهرش به همه چی رسید.

حالا من هر جور هم صرفه جویی کنم شوهرم لیاقت نداره ها. برای هزینه های عقد و عروسی برا من کم گذاشت بعد عروسی رفت برا جبران خوبی های مامانش و زن داداشش گوشی خرید برا هر کدوم

مثلا من یه بچه دارم . میگن دومی رو بیار .‌

چرا ؟ 

فقط به این دلیل که راحت  نباشم . و همش در بچه داری بشور بساب بگذرونم . 

میگم  من  حوصله  پختن آش و سوپ.... ندارم .  مهمون هم بیاد از بیرون غذا سفارش میدم . میگن وا    اونا مریضتون میکنن . تو خونخ درست کن  و....  

کلا نمیخوان راحتی و خوشی و خوشبختی  رو ببینن .

خانمها  حسودن  حسود . 

چرا من هر جا رفتم کسی نگفت  برو درس بخون رشته مهتدسی یا پزشکی قبول شو ؟  چرا ؟   ولی زرت و زرت میگن خونتو تمیز کردی ؟ وای بچه دوم بیار . وای ...‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یعنی زنی که پیاز و خودش سرخ میکنه و ترشی میذاره ، بدبخته؟یا کسی که ظرف میشوره؟اونا فرهنگ ندارن ، هر ...

نه قطعا منظورم به اون بدبختی نبود

اینا مثال های کوچیکه

اینکه یه خانمی همه چیو تو زندگی خودش هندل کنه از همسرم توقعی نباشه