2777
2789
عنوان

چرا زن هرچقدر بدبخت تر باشه خوب تره👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 97 پست

ب قول شما هرکسی ی سلیقه ای داره ولی من خودم ترجیح میدم سبزی و ترشی و مربا رو‌خودم درست کنم چون درست کردنشون ی لذت خاصی برام داره و مهم تر ازهمه میدونم چجور درست شده و تمیز و بهداشتیه کسی هم از بیرون بگیره برام اصلا مهم نیس ب هرحال هرکسی ی سبکی برا زندگی داره 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیج کدوم بدبخت نیست سبک زندگیا متفاوت مامان خودم حقوق داره و درآمد ولی اصلا کاربسن اینا نمیگیره ولی ...

خب همین دیگ

ادامش گفتم هرکسی یه سبک زندگی داره

ولی چرا این یکی انقد تابو هست اون یکی انقد به ظاهر جذاب؟

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

کلا کسی که به خاطر خانواده و رفاه خانواده سختی بکشه از نظر منم خیلی با شرافته، شما دستای پینه بسته ی ...

نه نیست اصلا قشنگ نیست

آسایش و رفاه یه پدر و خانوادش زیباست و خیلی عجیبه اگه کسی رنج دیگران رو زیبا تلقی کنه 

I say let the world go to hell, but I should always have my tea 💆🏼‍♀️✨️

زن رو توسری خور میدونن.یبار به شوهرم گفتم پوشک گرون شده فلانی کهنه می بنده برا بچش.دیدم شوهرم میگه ه ...

یه بنده خدایی میگفت به همسرش گفته هر ماه لازمه نوار بخره ، همسرش گفته حالا نمیشه بجاش یکار دیگه کنی مثل قدیمیا ؟😐 منظورش دستمال و پارچه و اینا بود 😑

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید
ب قول شما هرکسی ی سلیقه ای داره ولی من خودم ترجیح میدم سبزی و ترشی و مربا رو‌خودم درست کنم چون درست ...

دقیقا همینه

کاش همه همین نگاه رو داشته باشن

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

به نظر من باید ماشین ظرفشویی اختراع بشه که مثل لباس توش ظرف بریزیم بشوره😄😁

پس ماشین ظرفشویی چیکار میکنه؟😂