2777
2789
عنوان

طلاق با دو تا بچه تو ازدواج دوم

348 بازدید | 14 پست

کسی بوده بعدش خانواده حمایت کردن مردم چطور نگاشون میکردن اینم بگم پول و کار ندارم بچه هام کوچیکه ولی نمیشه دیگه  زندگی کرد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همیشه میگم کسی که میخواد طلاق بگیره

باید حتما یه پول یا سرمایه حتی کوچیک داشته باشه

یعنی کاملا برنامه ریزی شده

در غیر این صورت موافق نیستم

اونم با دوتا بچه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من همیشه میگم کسی که میخواد طلاق بگیرهباید حتما یه پول یا سرمایه حتی کوچیک داشته باشهیعنی کاملا برنا ...

ی خونه ب نامش باشه

ی ماشین زیر پاش

مهرم بگیره و کارم داشته باشه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

ی خونه ب نامش باشهی ماشین زیر پاشمهرم بگیره و کارم داشته باشه

بخدا اصلش باید اینجوری باشه

وگرنه طلاق خیلی بد میشه واسش اونم با دوتا بچه اونم با این وضعیت جامعه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بخدا اصلش باید اینجوری باشهوگرنه طلاق خیلی بد میشه واسش اونم با دوتا بچه اونم با این وضعیت جامعه

این که شاغل باشه اصل ماجراس

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

وقتی پول نداری یا جدا نشو یا بچهاتو بزار و بیا

فیلم هندی که نیست بچه وخود ادم خرج داره وقتی نیست نمیتونی یه نون هم بخری چه برسه بقیه خرج ها

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

من ازدواج اول ۳تابچه داشتم خیانت کرد جداشدم دوباره ازدواج کردم ۴سال زندگی کردم بدبختی بچهام عذاب میداد حتٱ یه لقمه غذا دیدم واقعٱ شرایط زندگی سخته تصمیم گرفتم جدابشم توافقی جداشدم خدارشکر ازاون زندگی سهمی نجات دیدم درسته زندگی کردن سخت شده در عوض می‌دونم آرامش دارم

من ازدواج اول ۳تابچه داشتم خیانت کرد جداشدم دوباره ازدواج کردم ۴سال زندگی کردم بدبختی بچهام عذاب مید ...

منم آرامش میخوام خیلی عذابم میده منت پول و زندگیشم جدا سرم میزاره خفت کامل همه چی هست ولی ذلیلم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
ی خونه ب نامش باشهی ماشین زیر پاشمهرم بگیره و کارم داشته باشه

دیگه چی خوشگلم ؟ 

کی رو میبینی همه‌ی اینارو داشته باشه و مهریه هم بگیره خب اون شوهر برا چیشه‌ 

والا نصف آدمایی که جدا میشن دست خالی میرن 

همه نه نصفشون