2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم برای عروسی و تالارم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 45 پست
یه بیعانه باید بدیم باقیشو شب عروسی بعد جم کردن شاباش و اینا تسویه میکنن

خب الان مطمئنی پول شاباش اینا همونقدر میشه؟!

کار ریسکی نکن ، از همین الان سعی کن اون مبلغ رو کنار بذارین یا اگر امکانش نیست از یکی بگیرین

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کابینت اینا که قسطی میدن ها قسطی‌بگیرین یا از کسی که میدونین هی دنبال پولش‌نمیره و سمج نییت قرض بگی ...

کابینت ک شوهرخواهرشوهرم هس 

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بیشتر ببینید
خب الان مطمئنی پول شاباش اینا همونقدر میشه؟!کار ریسکی نکن ، از همین الان سعی کن اون مبلغ رو کنار بذا ...

جمع میشه اونقدر

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بیشتر ببینید
مبارکه عروسیت پیشاپیش

ممنون عزیزم

بیشتر ببینید
خب قیمت مناسب اندازه نفری30هزار تومن ارزون تر میشه ولی تالارش ب تف لعنت نمی ارزه

اخه ۳۰ تومن یه نفره اگر ۵۰۰ نفر مهمون داشته باشین مبلغ کمی نمیشه.

ولی در نهایت مهم اینه که شب عروسیت بهت خیلی خوش بگذره

وگرنه قرض و اینا ۵ سال بعد یادتم نمیمونه

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

همون گچش بخوای خیلی هم ساده بزنی حداقل صد هزینه داره نمبتونید وامی چیزی بگیرید؟

ن عزیزم15میلیون میشه 

ما شهرستانیم😐

چخبره اونقد

بیشتر ببینید
اخه ۳۰ تومن یه نفره اگر ۵۰۰ نفر مهمون داشته باشین مبلغ کمی نمیشه.ولی در نهایت مهم اینه که شب عروسیت ...

ماهم ب همین فک میکنیم 

ولی تالارش از زمین تا اسمون فرق میکنه

بیشتر ببینید
حالا نهایت یک ماه دیرتر میرین خونتون با کادو عروسی کابینت میزنید

ضرر نکنیم سود نمیکنیم مطمعنم😂

بیشتر ببینید
به هدا عردسی به عیچ دردی نمیخوره یه ذره کادو میدن جات باشم میرم مسافرت با شوهرم بعدم میرم سره خونه ز ...

گلم روحیات هرکسی متفاوته منم دیدم عروس دامادی عروسی نگرفتن و پشیمون هم نشدن هم دیدم عروسی که نگرفت و هنوزم که هنوزه میگه دلم میخواست جشن بگیر ادم با ادم فرق داره