2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم برای عروسی و تالارم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر میکنی اینطوریه من نگرفتم به دلم مونده

من گرفتم به خدا بهترین شام

دیجی بعد عروسی باغم گرفتیم زدیم رقصیدیم 

اما عده ای حالمون رو گرفتن

و‌بعد پشیمون شدم کلا گفتم کاش با هزینش یه سفر میرفتیم ترکیه با شوهرم 

هر زمانم که عروسی دلم خواست میرم لباس کرایه میکنم در حد دوساعت و عکس میگیرم که بشه یادگاری 

همین

به چه درد میخوره پول رو تو شکم مردم بریزی اخرم حرف مفت بزنن، اعصابتو خورد کنن، در بهترین حالتم بهت حسادت کنن...

نمیدونم من پشیمون شدم واقعا 

وقتی پول نداری عروسی آنچنانی ب چ دردت میخوره؟

ولش کن بذار بگیره. من از یه خونواده پولدار با کلی جهیزیه هی گفتیم نداره، کوتاه اومدیم، همه چی ساده

مادر شوهرم که عممه خودش باورش نمی شد. رفت همه جا جار زد این از خداش بود عروسمون بشه. اگه بدونید همه جوره با ما راه اومدن که وصلت سر بگیره

برگردم عقب یه کاری با تک تکشان می کنم که تا ده سال بعد قسط بدن

من گرفتم به خدا بهترین شامدیجی بعد عروسی باغم گرفتیم زدیم رقصیدیم اما عده ای حالمون رو گرفتنو‌بعد پش ...

نمیدونم درک میکنم حرفاتو شاید چون من حتی لباس هم نپوشیدمو عکس نکرفتم این حس رو دارم یه بار با دوستم فقط رفتم مزون یه لباس پرو کردم خواستم بدونم چطوری میشم تو لباس عروس؟؟

جدی میگی پونزده میلیون که خیلی خوبه اتفاقا ماهم داریم شهرستان خونه میسازیم هزینه گچ رو بهمون حدود صد ...

شاید گچ بریتون زیاده مال ما ی گچ‌سادس میخایم سقفو کناف بزنیم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بیشتر ببینید
عروسی معمولی بگیر ب شوهرتم فشار نیار

بخدا فشار نمیارم تا جایی ک میتونم دارم سعی میکنم هزینه ها و کم کنم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بیشتر ببینید
شاید گچ بریتون زیاده مال ما ی گچ‌سادس میخایم سقفو کناف بزنیم

ما راویز زدیم سقف رو و گچ بری هم خیلی ساده انتخاب کردیم یعنی فقط یک ذره لبه راویز ها رو حالت میده البته بستگی به متراژ خونه هم داره

به هدا عردسی به عیچ دردی نمیخوره یه ذره کادو میدن جات باشم میرم مسافرت با شوهرم بعدم میرم سره خونه ز ...

عروسی بهترین شب زندگی من بوده هزار بارم برگردم میگیرم 

چیزی ک اگه دلت خواست نمیتونی تکرارش کنی ولی با گرفتنش چیزی از دست نمیدی

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40