2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا که متاسفم شماها زن نیستین؟ زن یه شب در هفته رو نیاز به استراحت نداره ؟ چقدر عجیبین شما

عزیزم پیتزا نوش جونتون این دوره زمونه پیتزا چیز عجیبی نیس

ولی

طرز بیانت بد بود

واسه همین ری اکشن زیادی داشت

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
قمپز ازونجا که واسه شما عادی باشه واسه همه قرار نیست عادی باشه و پنجشنبه ها غذا سفارش بدنکه بگیم آخه ...

وای من دارم میگم زن یه شب در. هفته رو نیاز به استراحت نداره ؟ که آشپزخونه تعطیل باشه 

ولی معلومه اصلا شوخی نمیکنن و ارزش خودشون رو نمیدونن

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

آخه چه قمپزی شوهرم همیشه میگه پنجشنبه شام ها تعطیل خودت درست نکن خب زنم استراحت میخواد

خب این قانون نانوشته تو خونه شما اجرایی میشه نه خونه همه ملت ایران 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

مهمونی دعوتیم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
خب این قانون نانوشته تو خونه شما اجرایی میشه نه خونه همه ملت ایران

خب منم خواستم بگم شاید کسی استفاده کنه یه شب استراحت کنه 

چتونه

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

وای من دارم میگم زن یه شب در. هفته رو نیاز به استراحت نداره ؟ که آشپزخونه تعطیل باشه ولی معلومه اصلا ...

خب شاید بقیه خانما برخلاف شما  شنبه شب رو استراحت میکنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید