2777
2789
عنوان

روز تولدتون چقدر مهمه بهتون تبریک بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست

من فقط عشقم برام مهمه بگه خوشحال میشم نگه ناراحت ولی دقیق یادشه

بقیه نگن مهم نی

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حقیقتش واسم مهمه 

از خونواده و دوستام توقع دارم تبریک بگن حالا کادو ک نه 

ولی تولد میگیرم همیشه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
منم شوهرم مهمه یادش باشه و کادو هم که بده خیلی خوشحال میشم

اره 

همسرم قبل عید بهم پول داد نزدیک ۳ گرم طلا خریدم 

روز اول عید هم برام گل خریده بود آورد خونه اما دخترم نداشت ب من بده گف بابای قشنگم مرسی برام گل خریدی 

هیچی دیگه بابا و دختر به همدیگه دل و قلوه دادن و گل هم رسید ب دخترم😂

اصلا برام مهم نیست حتی اگه خانوادمم یادشون نباشه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡