2777
2789

خصوصا از زمانی ک اینستا اومده ، چقدر براتون مهمه استوری کنن یا بیان تو دایرکت تبریک بگن؟ 

من امروز تولدم بود، چیزی استوری نکردم 

دوسه نفر هم استوری کرده بودن ، اد استوری نکردم فقط ازشون تشکر کردم 

ولی خونواده شوهرم خصوصا یکی از خواهرشوهرام خیلی براشون مهمه کیا میان بهشون تبریک میگن ، زیر ذره بین میگیرن 

شما چه مدلی هستین؟ 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بیشتر ببینید

اصلا مهم نیست برام

مهم خانوادم هستن که میدونن و تبریک میگن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تولدت مبارک. قبلا برام مهم بود بعضیا تبریک بگن الان اصلا مهم نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من اول فروردین تولدمه 

اگر کسی یادش بیاد کنار تبریک سال نو یک تولدت مبارک هم میگن 

فقط دوست دارم ک همسرم یادش باشه و فراموش نکنه 

بقیه مهم نیس 

مگ رئیس جمهورم ک برای همه مهم باشم و همه ب یادم باشن؟

من اول فروردین تولدمه اگر کسی یادش بیاد کنار تبریک سال نو یک تولدت مبارک هم میگن فقط دوست دارم ک همس ...

منم شوهرم مهمه یادش باشه و کادو هم که بده خیلی خوشحال میشم

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بیشتر ببینید

اصلا واسم مهم نیست

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️