2777
2789
عنوان

خون روشن روی م د ف و ع خیلی نگرانم

89 بازدید | 13 پست

سلام

معذرت میخوام این تاپیکو زدم 

من چند روز یبوست داشتم ، دیشب یه قاشق شربت مگنی میلک خوردم ، صبح با فشار شکم رفتم توالت ، یکم شکمم کار کرد و روی م د ف و ع بصورت خط باریک خون روشن دیدم 

خیلی جزیی خروجی مقعد سوزش حس میکنم ولی دستمال که میکشم خون نیست حالا نمیدونم این این خونه به سوزشه مربوطه یا نه

خیلی ترسیدم 

((اینم بگم سه روز قبل ازمایش خون داده بودم و مشکلی نداشتم))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینو بهش میگن شقاق نگران نباش فقط نباید بذاری شکمت سفت باشه یا خیلی شل بشه 

مصرف فیبر و سبزیجات و مایعات رو خیلی زیاد بکن اگر هم اذیت بودی برو دکتر پماد بده تا بدتر نشه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عزیزم خون روی مدفوع معمولا خطرناک نیست، خون توی مدفوع خطرناکه

اما بازم برید دکتر

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
اینو بهش میگن شقاق نگران نباش فقط نباید بذاری شکمت سفت باشه یا خیلی شل بشه مصرف فیبر و سبزیجات و مای ...

شقاق یا بواسیر

😮

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
بواسیر بیرون زدگی هم داره یا درد

من بواسیر دارم

طبق تجربه؛ 

شقاق درد شدیدی داره، اما خونریزیش از بواسیر کمتره، در حد چند قطره ست. 

ولی بواسیر درد کمتری داره، خونریزیش شدیده؛ شبیه قاعدگی حتی. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
من بواسیر دارمطبق تجربه؛ شقاق درد شدیدی داره، اما خونریزیش از بواسیر کمتره، در حد چند قطره ست. ولی ب ...

متاسفانه من هم هر دوش رو تجربه کردم .به هر حال تشخیص قطعیش با دکتره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!