2777
2789

فقر وقحطی و... از قدیم هرچند وقت یکبار بوده،تورم و گرونی برای همه هست، اما اینهمه دزدی ونا امنی بی سابقست 

تو شهر ما که به خاطر وجود اتباع و پیگیری نکردن نیروی انتظامی هست والبته راحت طلب شدن یه عده از مردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقر وقحطی و... از قدیم هرچند وقت یکبار بوده اما اینهمه دزدی ونا امنی بی سابقست تو شهر ما که به خاطر ...

فقط دلیلش گرونی نیست به نظمی و پیگر نبودن نیروی امنیتی هم هست

گرونی تورم

هیچ ربطی به گرونی نداره.

مثلا طرف جوان ۲۰ سالس گرفتنش ۲۰۰ تا گوشی دزدیده

بازم ادامه میده کارشو

در حالی که میتونه خودش کار کنه یا همون با اون دزدیا کزده یه زندگی شروع کنه😂ولی ادامه میدن ذاتن دزدن

اکثرا تو پایین شهر بیشتره 

از فقر و بیشعوری

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
تو شهر شما دزدی زیاد میشه ؟ تعریف کن چیشذه ؟

حالا ما اون دفعه رفته بودیم حرم جا اتوبوس خیلی شلوغ بود بعد خانومه دستشو کرده بود زیر چادر مامانم زیپ کیفو باز کرد گوشیمو بزنه مامانم فهمید کیفو کشید نفهمیدیم کی بود اصلا میترسم برم جاهای شلوغ😔

اتفاقا خیلی از دزدها گردن کلفت هستن و چهار وجب دور بازو دارن. قمه به دست چاقو کشن. اونایی که معتادن آفتابه لگن دزدن.

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست