2777
2789
عنوان

دور و بر شوهرم پر از زنای خوشگل و لونده و تقریباً لخت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 9897 بازدید | 170 پست
اگر این تجربه رو کردید متاسفم، امیدوارم اتفاق های خوبی براتون بیفته اگر هم این تجربه رو نکردید خدارو ...

تجربه ک کردم.فک میکنید عادی نشده؟متاسفانه خیلی عادی شده.حتی خیانت بین خانوما.و در آقایون بیشتر.من آخرین بار سالها پیش ک گوشی شوهرمو دیدم و تو گروهشون ک متشکل از دوستان و آشنایان متاهل بود بالای پنجاه شصت نفر،کسایی ک رو پاکیشون قسم میخوردم از روابطشون و ...با خانوما میگفتن و ب هم معرفی میکردن.کثافتی بودن که نگو.حتی الانم بعد از سالها نمیتونم نگاهشون کنم با اینکه آشنان.یکیشون ک اصلا ب قیافشم نمیومد با پرستار مادرخانومش دوست شده بود در این حد کثافت بودن.

امیدوارم مردای پاک و نجیب نصیب هم جنسام بشه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تجربه ک کردم.فک میکنید عادی نشده؟متاسفانه خیلی عادی شده.حتی خیانت بین خانوما.و در آقایون بیشتر.من آخ ...

متاسفم🌱

نه هنوز عادی نشده، حتی همین که شما این افراد روکثیف خطاب میکنید یعنی عادی نیست گلم

ان شاالله❤️

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.پیام ناشناس:https://daigo.ir/secret/3982457255 ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
شغل شوهرتون چیه چقد در تعامل با زنای زیباست؟

آرشیتکت هستیم هر دو

هم همکار خانم زیاد داریم هم ارباب رجوع خانوم خیلی هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
شما فقط ادعا کردیما از شما منبع معتبری ندیدیمکسی که ادعا میکنه رفرنس میاره،نه اینکه با مغالطه بی سوا ...

هزاران بار تو این سایت گفتم

وقتی کسی میخاد طرفو زیر سوال ببره میگه رفرنس یده

عزیزم صحبتهای من متقن و سره اصوله 

با یه تحقیق ساده میتونی به حرفام برسی

دکتر اوحدی خوب توضیح داده

😘Thanks GOD 
🤭🤭عزیزم گفتم شما احساس سواد و اگاهی کاذب داری یک روز هم متوجه میشی اونقدری که ادعات میشه درک درستی ...

هر جور دوست دارید فک کنید

من نیتم اگاهی خانمها بود

خب اگر به صحبتهای خودتون اعتقاد دارید با همین فرمون جلو برید

😘Thanks GOD 
هزاران بار تو این سایت گفتموقتی کسی میخاد طرفو زیر سوال ببره میگه رفرنس یدهعزیزم صحبتهای من متقن و س ...

گفتن شما مغالطه هاتونو توجیه نمیکنه

کمی منطق مطالعه کنید تا بفهمید منطق چی هست

کسی که ادعا میکنه رفرنس میده، فرد مقابل وظیفه نداره دنبال رفرنس بگرده و تحقیق کنه چون شما هستی که میخوای چیزی رو اثبات کنی نه منی که شنونده هستم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
گفتن شما مغالطه هاتونو توجیه نمیکنهکمی منطق مطالعه کنید تا بفهمید منطق چی هستکسی که ادعا میکنه رفرنس ...

من یادم نمیاد شمارو مورد خطاب قرار داده باشم

شما منو ریپ زدی

رفرنس زیاد دارم

ای دی بده تا برات بفرستم

😘Thanks GOD 
گفتن شما مغالطه هاتونو توجیه نمیکنهکمی منطق مطالعه کنید تا بفهمید منطق چی هستکسی که ادعا میکنه رفرنس ...

من دنبال اثبات چیزی نیستم

امثال شماست ک میخاد همه چیو زیر سوال ببره دنبال اتو از گفته های طرف مقابله

من سالها پیش نوجوان که بودم، دکتر انوشه ک مشاور خانواده مطرح کشور از اون زمان میگفت مردا ذاتا تعدد طلب و تنوع طلبن

حرف منم این بود ک مردا اگه شرایطش باشه خیانت میکنن چون تو ذاتشونه

طرف اگ تا الان پاکه یا شرایطش نبوده، یا کسی بهش پا نداده یا بند و اب داده هنوز گندش در نیومده

همین

حالا بعضیا میخان حرف منو زیر سوال ببرن خودشون میدونن

از ما گفتن بود

شمام هر چی اعتقادتونه طبق همون پیش برید

موفق باشید

😘Thanks GOD 
خب پس تجربه خیانت ندارید پس فک کنم تا آخر عمر مجرد میخواید بمونید درسته؟

نه چرا همچین فکری میکنید

ازدواج بکنید

زندگی کنید

ولی انتظار همه چی از مرد داشته باشید

از پول و امکانات و حمایت شوهر استفاده کنید ، بچه دار بشید اما بهش دل نبندید

😘Thanks GOD