2777
2789
عنوان

حواسا جمع ویروسی ک درحال پخشه

463 بازدید | 27 پست

باشه،کاملا شیوع پیدا کرده الان تو ساختمون از ۶ نفر ۵نفر مبتلا شدن،بدون اینکه علائم سرما خوردگی داشته باشه،یه دفعه زمین گیرت میکنه با تب و لرز های شدید،سرفه های پی در پی،حالت تهوع و استفراغ

خواهشا وقتی علائمشو داشتین حتما برید دکتر،ماسک یادتون نره،

اگر هم سالم هستین حتما از کپسول های تقویت کننده سیستم ایمنی بدن استفاده کنین تا اگر خدایی نکرده مبتلا شدین بهتر از پسش بر بیاین

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

وای من میرم کتابخونه ماسک بزنم 

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید اما من اسهال شدم از صبح🥲😅

دل‌پیچه هم دارم ویروسه؟

آخه دیروز رفته بودم سالن زیبایی خانم آرایشگر گفت من مریضم حالم بده..میترسم منم گرفته باشم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
من از دیشب گلوم درد میکنه ن زیاد ولی درد میکنه....نمیدونم چکار کنم دوتا قرص سرماخوردگی خوردم

ناشتا یا اخر شب آب نمک قرقر کن یا آبلیمو تازه با عسل و آب ولرم بخور،تا میتونی مایعات بخور،کپسول آموکسی سیلین هم عالیه

من از دیشب سردرد دارم داداشمم الان دوروزه سرفه میکنه نکن مریضشیم 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید

من و مامانم گرفتیم هردو ولی فکر کرده بودیم مسمومیته تو دید و بازدید همه گرفتن یدور الان هممون مصون شدیم 😂😐

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

💔👩‍🦯👩‍🦯

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

من دوروز پیش حالم خوب بود نصفه شب پاشدم که گلو درد وتپش قلب دارم فرداش  سردردشدید واستخوان درد  ودل درد   وحالت خفگی وتب ولرز    خیلی بده الانم  تب ولرز وسرفه

ببخشید اما من اسهال شدم از صبح🥲😅دل‌پیچه هم دارم ویروسه؟آخه دیروز رفته بودم سالن زیبایی خانم آرایشگ ...

دکتر گفته بود اسهال آخرین علائمشه،ولی جز علائم هاست،انشالله که بخاطر غذا این شکلی شدی🥲دوغ بخور عزیز