2777
2789
عنوان

دور و بر شوهرم پر از زنای خوشگل و لونده و تقریباً لخت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 9917 بازدید | 170 پست
نمیدونم از کی تحقیق کردید راست میگید یا دروغدرسته به راحتی اعتماد نمیکنم اما قرار نیست همه رو به یک ...

اگه تحقیق داشتید هیچوقت نمیگفتید امار من دروغه

امیدوارم وقت داشته باشید چندتا سخنرانی مشاور و مدرس و چندتا کتاب و مقاله و امار و رفرنس مطالعه کنید تا متوجه منظورم بشید

موفق باشید

😘Thanks GOD 
میدونی چرا یه عده خیانت نمیکنن چون شرایطش براشون پیش نیمده شرایط صرفا اطرافش زن لخت و زیبا بودن نیست ...

این دلیل کودکانه ایه 

چون بارها خلافش ثابت شده 

نمیدونم چرا سعی در عادی سازی خیانت دارید 

و به مردها حق میدید خیانت کنن

نمیدونم چرا عادت کردین انسان رو فقط بسته به مسائل جنسی بدونید، یکم بیایید بیرون از این فاز، چیزای با ارزش تری برای آدمای درست حسابی وجود داره

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونی چرا یه عده خیانت نمیکنن چون شرایطش براشون پیش نیمده شرایط صرفا اطرافش زن لخت و زیبا بودن نیست ...

اونی ک فکر میکنن پاکه ،یا کسی بهشون پا نداده یا تو شرایطش نبودن یا زرنگ بودن هنوز گندش در نیومده

😘Thanks GOD 
البته یه چیزی هم من میخام بگم اونم اینکه بله همه مردا خیانت نمیکنن اما...خانومایی ک خیانت دیدن بسیار ...

اگر این تجربه رو کردید متاسفم، امیدوارم اتفاق های خوبی براتون بیفته 

اگر هم این تجربه رو نکردید خداروشکر، امیدوارم اتفاق های بهتری بیفته 

اما با این حرفها فقط خیانت عادی سازی میشه.

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
اگه تحقیق داشتید هیچوقت نمیگفتید امار من دروغهامیدوارم وقت داشته باشید چندتا سخنرانی مشاور و مدرس و ...

🤭🤭🤭

بیشتر ببینید
این دلیل کودکانه ایه چون بارها خلافش ثابت شده نمیدونم چرا سعی در عادی سازی خیانت دارید و به مردها حق ...

ما حق نمیدیم اما اکثر مردا خوک صفتن 

اینو منی میگم که رو سر همسرم از پاکی قسم میخوردم عاشقم بود چه کارا نمیکرد اما خیانت کرد چون شرایطش براش پیش اومد 

الانم نمیخوام دید کسی رو نسبت به مردا بد کنم‌ اما اعتماد صدددرصد به مردا اشتباه محض هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ما بحثمون سره ذات مردهشما میگی حق خیانت !!!؟؟؟

شما خیانت رو حق طبیعی مرد جلوه میدین

یکبار کامنت هاتون رو بخونید 

حتی در علم هم هیچوقت درمورد صد درصدی یک چیز مطمئن نیستیم 

اینکه یک مسئله اجتماعی و درون خانواده ای هست.

بیشتر ببینید
شما خیانت رو حق طبیعی مرد جلوه میدینیکبار کامنت هاتون رو بخونید حتی در علم هم هیچوقت درمورد صد درصدی ...

همینکه مسائل خانواده رو جدا از علم روانشناختی میدونی من دیگه صحبتی باهاتون ندارم🫤

😘Thanks GOD 
ما حق نمیدیم اما اکثر مردا خوک صفتن اینو منی میگم که رو سر همسرم از پاکی قسم میخوردم عاشقم بود چه کا ...

برای تجربه تلخی که داشتید متاسفم 

اما من کجا گفتم به مردها اعتماد صد درصدی دارم 

جدای از اون بحث روی اکثرا نبود، بحث روی همه‌ی افراد یک قشر بود 

من حامی حقوق مردها نیستم، اما با این حرفا فکر میکنید ذات مرد رو محکوم میکنید در حالی که دارید بهش حق خیانت کردن رو میدید و این خودش یک نوع زن ستیزیه، کاش متوجه باشید

بیشتر ببینید
اونی ک فکر میکنن پاکه ،یا کسی بهشون پا نداده یا تو شرایطش نبودن یا زرنگ بودن هنوز گندش در نیومده

دقیقا مردی که نداره دستش به دهنش نمیرسه خب مجبوره وفادار بمونه 

اما دم اون مردی گرم که همه چیز داره از پول و قیافه …… اما به زن خودش متعهد هرچند درباره همین مرد هم مشخص نبست تا لحظه آخر پاش نلغزه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
همینکه مسائل خانواده رو جدا از علم روانشناختی میدونی من دیگه صحبتی باهاتون ندارم🫤

🤭🤭

عزیزم گفتم 

شما احساس سواد و اگاهی کاذب داری 

یک روز هم متوجه میشی اونقدری که ادعات میشه درک درستی نداری و نمیفهمی، اون روز دیر نیست 

متاسفانه شما منظور حرفای من رو نمیفهمی، یا بهتره بگم نمیخوای بفهمی چون دلیل منطقی ندارین برای حرفتون

من کی گفتم مسائل خانوادگی جدای از علم روانشناختیه؟ منظور من از علم، علومی مثل پزشکی که معمولا با تشخیص صد درصدی بهش نگاه میشه بود🤭

بیشتر ببینید
اگه تحقیق داشتید هیچوقت نمیگفتید امار من دروغهامیدوارم وقت داشته باشید چندتا سخنرانی مشاور و مدرس و ...

شما فقط ادعا کردی

ما از شما منبع معتبری ندیدیم

کسی که ادعا میکنه رفرنس میاره،نه اینکه با مغالطه بی سواد انگاری دیگران بخواد بحث رو به نفع خودش عوض کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید