2777
2789
عنوان

دور و بر شوهرم پر از زنای خوشگل و لونده و تقریباً لخت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 9931 بازدید | 170 پست
اتفاقا دیدم زیادم دیدم، بعدش با پیشنهادای امثال شوهرای خانمای سایت ک مواجه شدم دیدم زیادی ب مردا خو ...

امیدوارم روزی زندگی روی خوششو بهت نشون بده و مردی بیاد تو زندگیت که برای اولین بار هم عشق رو تجربه کنی هم تعهد رو

افراد یه جایی تو زندگیشون تکمیل میشه ظرفشون

طرف اونقدر از همه چی غنی و سیره

نیازی نداره خیانت کنه

یه سری زندگی ها بر پایه تعامل و گفتمانه

راحت با هم کنار میاین، که فلانی حس کردی مسیرت از من جداست میتونی ازم جدا بشی و به زندگیت اونجور که میخوای ادامه بدی

خیانت ناشی از کمبود و عقده های روانیه، همه آدما اختلال روانی ندارن عزیزم، متاسفم تجربه بدی داشتی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا عجیب نیست!! به کجا رسیدیم که پاکی و تعهد شده عجیب! اگه خیانت بکنه عجیبه

والا طبق تجربه ها و دیده ها همه مردا خرده شیشه دارن و اگه خیانت نکنن عجیبه که مطمئنم میکنن ولی زرنگن هنوز گندشون در نیومده

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
مردای اطراف شما اینجورین به همه تعمیم ندین

مگه من به نرای اطراف توهین کردم که پریدی وسط حرف من نبست حرف همه هست مردا قابل اعتماد نیستن تو میخوای چشماتو ببندی رو واقعیت ببند 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مردی ک واقعا دوست داشته باشه عمرا بهت خیانت کنه 

دقت داشته باش <اگه واقعا دوست داشته باشه>

زیاد از این مورد ها دیدم مرده همسرش کاملا از لحاظ ظاهری معمولی بود اما حتی نگاهی هم ب اون عملی های غیر طبیعی نداشت چون عاشق خانمش بود...پس مرد متعهد هم داریم عزیزم

اطرافیانتون رو عوض کنید تا دیدتون عوض بشهخیلی ساده اس چون خیانت رو برای یک انسان عادی نمیدونم شدم کس ...

ببین خانم محترم من ن شما رو دیدم و نه میشناسم

طبق دیده هام میگم

برا روشن شدن خوده شماها و زنهای دیگه میگم و گرنه چ فرقی ب حال من داره؟

واقعا سود یا ضرری برا من داره؟

اطرافیان من شمامل چدر و برادرم نیستن ک بگم روشون تعصب دارم اهل خیانت نیستن

امار من از کل جامعه و اقشار مختلفه

بابا جان دیدم ک میگم

ب مردا اعتماد نیس ، ایها الناس به مردا اعتمادی نیس به هیییییچ مردی

هرررر مردی یه روزی خیانت میکنه، نظرم اینه

حالا شما باز حرف خودتو بزن

اطرافیانمم چجوری عوض کنم؟ جامعه اماری من شامل تمام سطح و قشر از هر موقعیت و سواد و شرایط مالیه

خوددانی

از من گفتن بود برا اگاهیتون

میخایید قبول کنید میخایید قبول نکنید

😘Thanks GOD 
والا طبق تجربه ها و دیده ها همه مردا خرده شیشه دارن و اگه خیانت نکنن عجیبه که مطمئنم میکنن ولی زرنگن ...

قرار نیست دنیا خلاصه بشه در دیده ها و تجربه های شما! 

من هم مرد متعهد و آدم حسابی زیاد بین اطرافیانم دیدم، اما آیا دنیا خلاصه میشه بین چند نفر اطراف من؟ 

شما با این افکار و حرف ها فکر میکنید دارید مردها رو محکوم میکنید، در حالی که دارید بهشون حق میدید خیانت کنن، بهشون میفهمونید که خیانت جز طبیعتشونه!

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
مگه من به نرای اطراف توهین کردم که پریدی وسط حرف من نبست حرف همه هست مردا قابل اعتماد نیستن تو میخوا ...

بازم دمت گرم

اینا میدوننا ولی خودشونو گول میزنن

ذات مرد تنوع طلب و تعدد طلبه

😘Thanks GOD 
ببین خانم محترم من ن شما رو دیدم و نه میشناسمطبق دیده هام میگمبرا روشن شدن خوده شماها و زنهای دیگه م ...

عزیزم من به اندازه کافی آگاهی دارم، همینکه نمیگم صد درصددد همه‌ی مردها یه روزی خیانت میکنن یعنی افکارم اشتباه نیست

متاسفانه شما دچار احساس آگاهی کاذب شدید 

فکر میکنید فقط شما میدونید 

میفهمید 

دیدید 

و درک میکنید 

من هم بین اطرافیانم مرد خوب دیدم

بد هم دیدم 

حسابی دیدم،ناحسابی هم دیدم 

اتفاقا تعداد حسابی هاش بیشتر بوده 

ولی دنیا حول محور اطرافیان من نمیچرخه که بگم کل دنیا شبیه اطرافیان منن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
قرار نیست دنیا خلاصه بشه در دیده ها و تجربه های شما! من هم مرد متعهد و آدم حسابی زیاد بین اطرافیانم ...

من امارم صرفا مردای اطرافم و دیده هام نیست

تحقیق کردم

گسترده

طبق امار علمی  و ژورنالای تایید شده داخلی و خارجی

خوددانی از من گفتن بود و از شما نشنیدن🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

😘Thanks GOD 
بازم دمت گرماینا میدوننا ولی خودشونو گول میزننذات مرد تنوع طلب و تعدد طلبه

والا بزر کترین روانشناسا میگن جنس مرد قابل اعتماد نیست بعد‌اینا فاز برمیدارن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من امارم صرفا مردای اطرافم و دیده هام نیستتحقیق کردمگستردهطبق امار علمی و ژورنالای تایید شده داخلی ...

نمیدونم از کی تحقیق کردید 

راست میگید یا دروغ

درسته به راحتی اعتماد نمیکنم 

اما قرار نیست همه رو به یک چوب بزنم و مردهارو آلت سرگردان ببینم وقتی خلافش رو دارم میبینم 

بیشتر ببینید
قرار نیست دنیا خلاصه بشه در دیده ها و تجربه های شما! من هم مرد متعهد و آدم حسابی زیاد بین اطرافیانم ...

میدونی چرا یه عده خیانت نمیکنن چون شرایطش براشون پیش نیمده شرایط صرفا اطرافش زن لخت و زیبا بودن نیست یک درصد شاید براشون پیش بیاد بتونن پیروز بیرون بیان

البته یه چیزی هم من میخام بگم اونم اینکه بله همه مردا خیانت نمیکنن اما...خانومایی ک خیانت دیدن بسیار ریزبین تر از خانومای دیگه هستن.یعنی با خودشون میگن شوهرم این نگاه و داشت من چرا دقت نکرده بودم،یا چرا متوجه نشدم گوشی دوم داره،یا چرا نفهمیدم ک مثلا محمود نامی ک تو گوشیش سیو شده واقعا محمود نیست.مثل یک کارگاه تیز بین میشن و البته بدبین.ناخودآگاه تو جمعی هم ک میشینن آقایون و آنالیز میکنن و متوجه خیلی از چیزا میشن ک شاید نزدیکانش نفهمن.

همش بخاطر تجربس.و درنهایت بله خب طبیعیه ک مرد متعهد هم داریم.ولی متاسفانه خیلی کم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم