2777
2789
عنوان

دور و بر شوهرم پر از زنای خوشگل و لونده و تقریباً لخت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 9961 بازدید | 170 پست
درست میگه مردا ضعیف تر از ابن حرفا هستن حتی بهترینشون

ولی نمیشه گفت صد در صد

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درست میگه مردا ضعیف تر از ابن حرفا هستن حتی بهترینشون

مردای اطراف شما اینجورین به همه تعمیم ندین

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
تاالان خیلی عجیبه پاک مونده اصن امکان نداره با شرایطی که توضیح دادی

اصلا عجیب نیست!! 

به کجا رسیدیم که پاکی و تعهد شده عجیب! 

اگه خیانت بکنه عجیبه 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
مطمین باش ی جایی شوهرت وا میده گلمبهت قول صد در صد میدم

نه قول نده

من همسرم هم ظاهر خوبی داره هم جایگاه اجتماعی خوبی

هیچوقتم دست از پا خطا نکرده

مرد خیانتکار زیاده ولی همه مردا ذاتشون خراب نیست که میگین مطمئن باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
وا شما مرد متعهد تو عمرت ندیدی؟

عزیزم از جماعتی که خیانت رو حق مرد میدونن چه توقعی دارین 

حرفم بزنیم با کلمه‌ی روغنفکر مواجه میشیم 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
به نظر من احتمالا لیدر توره شوهر اسی کیش هم گرمه دگ لخت میرن

چ بد باید قبل انتخاب شوهر شغلشم در نظر گرفت چون زندگیتو تحت شعاع قرار میده.حالا درسته تو هر شغلی با خانما در ارتباط هستن ولی شغل مکانیکی ک مثلاً توش زن رفت آمد کم داره خیلی خوبه تا بری وسط زنای لختو پاتیل🫤

شما اگه مالک قلب همسرت شی ؛ هیچکدوم از این زن ها درنظرش جذاب نیستن ...

طبق تجربه میگم

زندگی مسابقه ی کی بیشتر بیرون میریزه و کی بیشتر عمل میکنه نیست 

که اگه این بود به بعضی از خانوم های عمل شده و آرایش کرده خیانت نمیشد 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چ بد باید قبل انتخاب شوهر شغلشم در نظر گرفت چون زندگیتو تحت شعاع قرار میده.حالا درسته تو هر شغلی با ...

اره دگ 

ولی خود مرده هم مهمه 

البته شغلایی مثل دکتر زیبایی و تور لیدر و مغازه دارا بعضیشون کلا ترسناکه