2777
2789
عنوان

دور و بر شوهرم پر از زنای خوشگل و لونده و تقریباً لخت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 10050 بازدید | 170 پست
شما زیادی ساده ای

نه ساده نیستم

دارم میبینم

مرد خوب هم دور و بر من کم نیست

بخوام برم با مرد دیگه اول از شوهرم جدا میشم، این چیزیه که با همسرم روش توافق داریم

به نطرم شما مرد متعهد تو عمرت ندیدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
از محل کار و روابط شوهرت امار بگیراز گوشیش و تعاملاتش با خبر باش

مردی که خیانت نکنه شده عجیب 

زنی هم که بهش خیانت نشه شده ساده

تفکرات امثال شما:

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که خیانت نکنه شده عجیب زنی هم که بهش خیانت نشه شده سادهتفکرات امثال شما:

حال کردی چه حق به جانب بهم گفت ساده ای؟😂 از شوهر من بهتر خبر دارن ایشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
حال کردی چه حق به جانب بهم گفت ساده ای؟😂 از شوهر من بهتر خبر دارن ایشون

ساده گفتنشون هم بیشتر چاشنی توهین داشت تا نصیحت😂

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

دیگه برصیصای عابد با اون همه خلوص نیتی ک داشت و حتی مستجاب الدعوه بود و از مردم دوری کرد با ی دختر خدشو ب فنا داد فک نمیکنم مردای الان انگشت کوچیکش باشن 

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
ساده گفتنشون هم بیشتر چاشنی توهین داشت تا نصیحت😂

آره حس کردم الان شوهرم ۵ تا دوست دختر داره، ۶ تا فاب

بیشتر ببینید
نه ساده نیستمدارم میبینممرد خوب هم دور و بر من کم نیستبخوام برم با مرد دیگه اول از شوهرم جدا میشم، ا ...

اتفاقا دیدم زیادم دیدم، بعدش با پیشنهادای امثال شوهرای خانمای سایت  ک مواجه شدم دیدم زیادی ب مردا خوشبین بودم

ببین ی چیز بگم اویزه گوشتون کنید، اینو من نمیگم صدتا مشاور( خودتون میتونید برید تحقیق کنید) و امار علمی گفته: هررررررر مردی ی روزی خیانت میکنه، هرررر مردی!

اونی ک بهش اعتماد دارید گندش در نیومده و گرنه دلیل بر پاک بودنش نیست

😘Thanks GOD 
مردی که خیانت نکنه شده عجیب زنی هم که بهش خیانت نشه شده سادهتفکرات امثال شما:

انقد حق نگو لعنتی خسته شدم لایکت کردم😄

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
آره حس کردم الان شوهرم ۵ تا دوست دختر داره، ۶ تا فاب

🤭😂😂

بیشتر ببینید
انقد حق نگو لعنتی خسته شدم لایکت کردم😄

فدات💅😂

بیشتر ببینید
وا شما مرد متعهد تو عمرت ندیدی؟

نه والا مرد متعتهد ندیدم و نداریم اصلا ..

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
تو خونه موندی از مردا خبر نداری ک اینو میگیوالا طبق دیده هام میگم، رو هوا ک نگفتم

اطرافیانتون رو عوض کنید تا دیدتون عوض بشه

خیلی ساده اس 

چون خیانت رو برای یک انسان عادی نمیدونم شدم کسی که تو خونه مونده😂🤭

بیشتر ببینید