2777
2789
عنوان

چرا راجب پایتخت اینقدر بد میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 98 پست
عادی سازی کننولی نه تو سنی که دو تا بچش دارن ازدواج میکننبرای یه زوج جوون عادی سازی میکردن

واسه هر چی به ایراد میزارید ، زوج جوون اصلا تو این سریال نیست . مهم نیت و هدف اون کار بوده که کار پسنديده ای هس

👻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پایتخت تو ذهن ما با سارا نیکا قدیم بود با بهرام افشاری با بهروز قدیمی

اصلا همه چیزش عوض شده طبیعیه دیگه رنگ و بوی سابق رو نده کل سریال شده خواستگاری اردواج جهیزیه حالا اون وسطا یه بهزیستی هم هسن

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

واسه هر چی به ایراد میزارید ، زوج جوون اصلا تو این سریال نیست . مهم نیت و هدف اون کار بوده که کار پس ...

رحمت و میاوردن

یا ارسطو ، اینا به سرپرستی می‌گرفتن

نویسنده هر کاری بخواد میتونه بکنه

ولی فعلا که گند زدن تو فیلم ، مخاطباش هم افت کردن

بنظر من که خیلی عالی بود

نظرات متفاوته دیگه

من چون یه تایمی خیلیی روی فیلم وس ریال های ظنز و درام امریکایی بودم ذیگه صداسیما یا حتی نمایش خانگی هم بنظرم مسخرت است

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

نه منم میگفتم خوبه ولی اصلا خوب نیستبخاطر پول و بعضی مسائل چند تا بازیگر عوض کردن که هنوز عادت نکردی ...

بنظرم بازیگر های جدید دختر که نقش سارا نیکا زو بازی میکنن خیلی خوبن و اون سالار معمولی هم خیلی بامزست منم اولش با عوض شدن نقش بهروز مخالف بودم اما الان میبینم بدک نشده 

رحمت و میاوردنیا ارسطو ، اینا به سرپرستی می‌گرفتننویسنده هر کاری بخواد میتونه بکنهولی فعلا که گند زد ...

رحمت زنش طلاق گرفته و ارسطو تازه میخواد زن بگیره ، بعدش مخاطباش‌ افت نکرده،  هیتر هاش زیاد شده 

👻
بنظرم بازیگر های جدید دختر که نقش سارا نیکا زو بازی میکنن خیلی خوبن و اون سالار معمولی هم خیلی بامزس ...

به اونا عادت کرده بودیم

نمیگم اینا بدن

ولی چشممون به اونا عادت کرده بود

ببین پایتخت تو ذهن ما با سارا نیکا قدیم بود با بهرام افشاری با بهروز قدیمیاصلا همه چیزش عوض شده طبیع ...

بنظرم سارا نیکای جدید و بهروز جدید خیلی بهتره و بهرام افشاری نیست چون سناریو فیلم تغیز کرده. 

بنظرم بازیگر های جدید دختر که نقش سارا نیکا زو بازی میکنن خیلی خوبن و اون سالار معمولی هم خیلی بامزس ...

ولشون کن ، طرف عکسای لختش پخش شده باز توقع دارن بیارن جلو دوربین ،حالا اون موقع که سارا و نیکا قبلی بودن هی میگفتن بازيگري بلد نیستن 

👻
رحمت و میاوردنیا ارسطو ، اینا به سرپرستی می‌گرفتننویسنده هر کاری بخواد میتونه بکنهولی فعلا که گند زد ...

بنطزم بچه به سرپرستی گرفتن از طریق بهزیستی تو هر سنی هیچ ایرادی نداره

رحمت زنش طلاق گرفته و ارسطو تازه میخواد زن بگیره ، بعدش مخاطباش‌ افت نکرده، هیتر هاش زیاد شده

خب یا رحمت طلاق نمیگرفت

یا ارسطو زن میگرفت

تو این سریال راحت میتونستن به سرپرستی گرفتن و بندازن گردن یه زوج جوون

ولی اصلا به هما و نقی نمیخوره ، بچه کوچیک داشته باشن

بنظرم سارا نیکای جدید و بهروز جدید خیلی بهتره و بهرام افشاری نیست چون سناریو فیلم تغیز کرده.

اصلا من کاری ندارم بهترشده یا بدتر شده بحث من اینه که ما عادت کردیم به پایتخت اون شکلی. اصلا بهرام افشاری انقدر گنده شده براش افت داره بیاد تلویزیون یدگه😂