2777
2789
عنوان

چرا راجب پایتخت اینقدر بد میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 98 پست
خب یا رحمت طلاق نمیگرفتیا ارسطو زن میگرفتتو این سریال راحت میتونستن به سرپرستی گرفتن و بندازن گردن ی ...

طرف عشقش کشیده بچه رو اروده نون و آبش که بقیه نمیدن که حرص میخورن والا خود بهزيستي مشکل نداره بقیه مشکل دارن 😂

👻
اصلا من کاری ندارم بهترشده یا بدتر شده بحث من اینه که ما عادت کردیم به پایتخت اون شکلی. اصلا بهرام ا ...

اما هنوزم خیلی ها دوسش دارن و هر شب پاش میشینن خود منم خیلی خوشم اومده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم ایران فقط دنبال ایراد گرفتن از ایران هستن و هرچی که مربوط به ایران  البته بعضی ها به خدا فیلم امریکایی اگه بود بی نقض بود براشون :/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

حقیقت تلخه 

پایتخت فقط تا فصل ۵ خوب بود 

فیلمنامه ی ضعیف و رومخ

بازیگرا ک حوصله ی خودشونم ندارن 

طرز حرف زدن ارسطو مثل قنبر توی خجالت نکشه😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
مردم ایران فقط دنبال ایراد گرفتن از ایران هستن و هرچی که مربوط به ایران البته بعضی ها به خدا فیلم ا ...

دقیقا همش دنبال زیر بغل مار و حاشیه میگردن حالا بعضی پیک ها تو اینیستا راه افتادن میگن پایتخت به مازندرانی ها توهین کرد در حالی که فیلم طنزه

مردم ایران فقط دنبال ایراد گرفتن از ایران هستن و هرچی که مربوط به ایران البته بعضی ها به خدا فیلم ا ...

الان این فیلمای ترکی چقدر طرفدار داره ، نصف ریتینگ هاش از ایرانی هاس . محتوای سریال = مامانش کیه باباش کیه 

👻
حقیقت تلخه پایتخت فقط تا فصل ۵ خوب بود فیلمنامه ی ضعیف و رومخبازیگرا ک حوصله ی خودشونم ندارن طرز حرف ...

اتفاقا بنظرم فیلمنامه فیلمنامه خوبی خب هرکسیم بعد ساخت شیش فصل بازی کنه خسته میشه اما نقششون زو خوب دارن بازی میکنن بنظرم این ارسطو همون ارسطوی سابقه

دقیقا همش دنبال زیر بغل مار و حاشیه میگردن حالا بعضی پیک ها تو اینیستا راه افتادن میگن پایتخت به ماز ...

دقیقاا من خودم مازندرانی هستم با این حال دوست دارم پایتخت رو برای طنز هست دیگه مثلا نون خ هم همینه ایا اونا هم دارن کرد ها رو مسخره میکنن!

این سریال فقط جنبه طنز داره ربطی به قومیت نداره

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍