2777
2789
عنوان

راه کارتون چیه چه کنم خسته شدم

193 بازدید | 29 پست

چه راهکاری برای ترک و کم کردن گوشی دست گرفتن دارین دیشب انقدر گوشی دستم گرفتم چشمم اب میومد امروز صبح بیدار شدم دیدم قرمز شده ...خسته شدم حس میکنم معتاد شدم همش الکی باید چک کنم تازه اینستام ندارمااا ..اما به خصوص الان که استرسم چاشنی شده همش استرسمو با ور رفتن با گوشی تخلیه میکنم خسته شدم بچه هام کلافه میشن هی به سر کله هم میپرن چه کنم ...خاموش میکنم جمع میکنم باز میرم برش میدارم ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرروز خونتونو مرتب کن همه جارو بعد کتاب بخون ورزش کن .پیاده روی برو 

این کارارو کنی دیگه وقت نمیکنی به گوشی نگاه کنی 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

بنظرم اول کار اینه از همین نی نی سایت خودت بندازی بیرون ..منم اینستا اینا ندارم ..یه تلگرام اونم نمیرم کلا .میام اینجا 😁😂یه عده معتاد دور هم جمع شدیم 🤣🤣.من نمیفهمم هیچکاری هم نداریما ولی الکی هر از چنددقیقه برمیداریم یه نگاهی به صفحه ش میکنیم،حالا انگار منتظر کی هستیم پیام ابراز علاقه بفرسته 😁😂 ..انگار چیه لامصب🤣🤣🤣بازمن خوبم ،شوهرم جز وقتایی که سرکار ..کلا گوشی دستش ،جدیدا دیدم دستشوییم نگه میداره ،همین دیشب پاهاش و تکون میداد گفتم چیه 🤣🤣🤣🤣داشت میریخت دیگه🤣🤣

روابطت با خانوادت چطوره؟درون گرایی یا برون گرایی؟دنبال خبری تو گوشی هستی؟با خانواده بیرون میرین؟

چون منم مثل اسی ام جواب میدم بااجازه

مامان بابام جدا شدن از وقتی جدا شدن داداشم سگ شده پاچه منو میگیره روابطم با مامانم خوبه ولی بابامو ۱۰روزه ندیدم

بشدت درونگرام

نه اصلا فقط شوهرم بعضی وقتا پیام میده وگرنه هیچی ندارم میام اینجا از بیکاری

مامانم مشغله داره وگرنه جفتمون دوست داریم بریم بیرون همش مغازس..