2777
2789
عنوان

من از زندگی با درد خسته شدم دیسک کمرم نابودم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 53 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا تو فامیلای ما زیاد،تونزدیکانم، دکتر گفته وزن باید پایین بیاد حتما،بعد استراحت باید باشه تا کمتر شه،زیرت باید تشک با پشم گوسفند استفاده شه،موقع خواب بین دوتا پا باید بالش استفاده شه،غذاهای با طبع سرد کمتر استفاده شه،سیاه دونه،عسل،شنبلیله،کشمش،وخیلی چیزای دیگ استفاده شه،خرما باشیر باهم باید مصرف شده.کاهش وزن خیلی خیلی موثر،یکی از بستگان داشته دیسکش پاره می‌شده با کاهش وزن ب حداقل درد رسیده و حتی ب درمان رسیده و الان راحت پامیشه کاراش انجام میده،دردش خیلی خیلی کم مثل بقیه💖💚انشالله شما هم با رعایت خوب میشید،🤲🏼،شما صافی کف پا ندارید،یا بین انگشتاتون فاصله ندارید،بعضی اوقات هم در رفتگی دمچه‌هم بدترش میکنه

شنبه دکتر باید پیدا کنم‌ برم این دکتری که میرفتم مخالف عمل بود در ضمن خیلی ها بعد عمل مشکلشون عود کر ...

من اطرافم همه با عمل خوب شدن منتهی بعد عمل نباید مثل قبل کار کنی رعایت کنی هیچی نمیشه بهتر از زندگی با کمر درده البته دکتر خوب پیدا کن که همه تایید کنن

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
من اطرافم همه با عمل خوب شدن منتهی بعد عمل نباید مثل قبل کار کنی رعایت کنی هیچی نمیشه بهتر از زندگی ...

من کارمندم کارم هم سنگین به نظرت بذارمش کنار. ؟ چه کار کنم؟

اخه اصلا نمیتونم بشینم وقتی میشینم به ناحیه ادراری فشار میاد انگار یک خنجر میره داخل

مامان منم همین شرایطو داره پاش و ناحیه ادراری بی حسه من رفتم پیش دکتر یه خانوم دیگم اومده بود ۶ ماه پیش عمل کرله بود دوباره درد داشت دکتر بهش گفت فقط استخر و فیزیو باید بری

من کارمندم کارم هم سنگین به نظرت بذارمش کنار. ؟ چه کار کنم؟

دقیق نمیدونم باز خود دکتر میگه بهت، ولی مثلا زن عموم دو سال پیش عمل کرد الان دیگه نهایت چیزی که بلند میکنه دو تا پارچ آبه کار سنگین نمیکنه ولی اگه به سلامتیت اسیب میزنه شغلتو عوض کن شاید برا همون دیسک گرفتی اصن

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
مامان منم همین شرایطو داره پاش و ناحیه ادراری بی حسه من رفتم پیش دکتر یه خانوم دیگم اومده بود ۶ ماه ...

وای بعد عمل هنوز درد داشت ؟ الان چه کار میکنه مامانت ؟

زنعموت چند سالشه ؟

نمیدونم فک کنم ۴۶یا۷به بالاست چون بچه ش ۳۰سالشه

بیشتر ببینید
وای بعد عمل هنوز درد داشت ؟ الان چه کار میکنه مامانت ؟

زیر بار عمل ترفته هنوز  مامانم ۶ ماهه درگیره از درد جیغ میزد کلا الان هنوز بی حسه پاش و باسنش و ناحیه ادراری ولی از اوایل اسفند تا الان تو رخت خوابه الان درد نداره ولی فقط خوابیده نمیتونه تو خونه کار کنه

نمی‌دونم واقعا

شاغل بودن خیلی تاثیر داره،کار زیاد سرپا بودن زیاد یا نشستن زیاد،اعصاب خیلی دخیل،فقط تن ب عمل نده ،اونکه میگه خوب شده چون دیگ کار نمیکنه فکر می‌کنه خوب سده،من تو اطرافیانم دارم که بعداز عمل چهاردست و پا می‌ره..افتضاح.شما گزینه لاغری،استخر،فیزیوتراپی،لاغر شدن و استراحت خیلی خیلی موثر،تغذیه همچنین،