2777
2789
عنوان

من از زندگی با درد خسته شدم دیسک کمرم نابودم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 53 پست
زیر بار عمل ترفته هنوز مامانم ۶ ماهه درگیره از درد جیغ میزد کلا الان هنوز بی حسه پاش و باسنش و ناحی ...

شاید با استراحت بتونه جواب بگیره

با استراحت مطلق

چقدر بد وقتی میشنوم مثلا کسی عمل میکنه و همچنان درد داره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه هر کسی دیدم از عمل ناراضی یا بعد چند سال عود کرد

پدرشوهرم از شدت درد دیسک حتی سرویس بهداشتی ب زحمت با واکر میرفت

من با کلی اصرار بردم ی فصد و حجامت ساده انجام داد خودش میگ ۸۰ درصد دردم قط شد الان خودش راحت راه میره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شاید با استراحت بتونه جواب بگیرهبا استراحت مطلقچقدر بد وقتی میشنوم مثلا کسی عمل میکنه و همچنان درد د ...

شما الان درد داری خیلی ؟حتما برین طب سوزنی مامان من رفت حداقل الان دردش افتاده ولی کماکان بی حسیو داره دکتر بهم گفت بعد عمل بی حسی فقط ۲۰ تا سی درصد ممکنه خوب بشه فقط

چه جوری کاربریت دست ۵ نفره؟😐

دیسک پاره این چیزها درمانش نمیکنه

اها

ان شاءالله شفا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منم دیسک دارم دکتر گفت درمانش فقط ورزشه،باید عظلات کمرتو قوی کنی فشار نیاد به دیسک هیچ راه حل دیگه ا ...

اخه من دیسکم وضعش خیلی خرابه من هم دکتر بهم گفته باید ورزش کنی ولی الان وضعیتم وخیم شده دیسکم پارگی شدید داره بیحسی ناحیه ادراری و بیحسی پا دارم 

😂😍زنده باشینچجور اون زمان میدونستید نت هست و آشنا شدید؟؟

بسختی با نفت و گازوئیل وصل میشدیم کامپیوتر هم ازین بزرگها که باسن داره پشتش😂 

بخدا مثل الان میومدیم تازه خیلی راحت تر چون قیمت نت ارزونترم بود😁

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

بسختی با نفت و گازوئیل وصل میشدیم کامپیوتر هم ازین بزرگها که باسن داره پشتش😂 بخدا مثل الان میومدیم ...

😂😂😂😂😂دهنت سرویس چ جالب..ب هرحال از کجا میدونستی نی نی سایت هست؟؟؟

چ با کولوس