2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی کیفری خانوادگی (طلاق ونفقه وغیره

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 101 پست

خواهش میکنم این سوال رو جواب بدین لینکه میگن فرزند تا ۷ سالگی میتونه پیش مادر باشه حقیقت داره یا فقط رو برگه و کاغذ اینطوریه؟

من نه سوپیشینه دارم نه مشکلات روحی و... که شوهرم بگه صلاحیت نداری

بااین وجود میتونه بچه مو بگیره ازم ؟

اگه ازدواج مجدد کنم چطور؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم این سوال رو جواب بدین لینکه میگن فرزند تا ۷ سالگی میتونه پیش مادر باشه حقیقت داره یا فقط ...

درست میتونی 

لطفاً  با ای دی پیام بده سر فرصت راهنمایی کنم

@vekalatt1404

اقا یک لحظه قانونی به چه شکل ؟ مثلا خواستگار طرف متاهل بوده و پنهان کرده بعد مشخص شده هنوز جدا نشده ...

بیشتر احتیاط کن ممکنه همه حرفاش دروغ باشه و چند سال بازیت بده. حتی اگرم راست باشه ممکنه قبل از خوندن صیغه طلاق با هم آشتی کنن و شما ضربه میخوری. یه روز که دیدیش بهش بگو با گوشیش تویه گوگل بره قسمت اطلاع رسانی پرونده جلوت شماره پرونده رو وارد کنه اونجا تمام مراحل رو بهت نشون میده از زمان ثبت دادخواست تا الان. 

[QUOTE=376788869]من عجبی نمیبینم و دوستان نی نی که مشکل دارن میتوانند جواب سوالتونو بدهند[/QUOTE

دوستان گل نی نی سایتی ایا باخودتون نمیگید یه وکیل محترم چرا باید همچین کاری بکنه ؟ ایا شما الارم مغزی ندارید؟ که سوالاتونو از هر کسی میپرسید