2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی کیفری خانوادگی (طلاق ونفقه وغیره

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 101 پست
اگرکسی همه چیزش رو به اسم پسرهاش بکنه.فرزند دختر میتونه از پدر شکایت بکنه؟یا فایده ای نداره چون پدر ...

در واقع پدر در قید حیات بر املاک خود هرگونه تصرفی دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیا طلاق غیابی وجود داره؟ اگه زن هیچ جلسه ای نره در چه صورتی صادر میشه؟

چون حق طلاق در قانون با مرد رای بنفع مرد صادر میشه و بشرط پرداخت حقوق زن میتووند در غیاب همسر را طلاق دهد

نفقه زنی که همسرش زندانه چی میشه ؟ یعنی زن درخواست داده ..... اما مرد درحال حاضر درآمدی نداره ولی مل ...

میتواند نفقه را درخواست کند برای این موضوع لطفا تماس بگیرید

باسلام شوهرم بیماری دوقطبی داره بیمارستان هم بستری شده و توی پرونده پزشکی ش خودزنی و افکار خودکشی ثبت شده 

اگر من برای حضانت پسرم اقدام کنم با این تفاسیر چقد احتمال داره حضانت رو ب من بدن؟

میتونم خودم تنها بدون وکیل اقدام کنم یا باید ب وکیل بسپرم و مشکله ؟چون پولی برای وکیل ندارم

با سلام و عرض ادب با تشکر فراوان از استارتر محترم بنده هم با اجازه ی استارتر تاپیکی مشابه زدم که دارم به سوالات دوستان کنکوری و پشت کنکوری پاسخ میدم در صورت علاقه ازش بازدید کنید ضمن اینکه تاپیک اخرم نیست تاپیک یکی مونده به اخرمه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک

زنی که پدرشوهرش فوت شده و به همسرش ملک ارث رسیده چطور میتونه از  این ارثیه مهرشو بگیره 

مرد هیچی از خودش نداره بجز ملکی که از پدرش ارث برده البته هنوزم تقسیم ارث نکردن فقط پدر فوت شده و ازش ارث مونده