2777
2789
عنوان

سوالات حقوقی کیفری خانوادگی (طلاق ونفقه وغیره

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 101 پست
خانم فقط بطور قانونی ممکنه

شوهرم از ماهه پیش 3 تومن قرارشد واسه بچم نفقه بده 4 هر ماه حالا یه هفته مونده به عید پیاد داد 3 تومن ریخته برای بچه‌ لباس عیدی بخرم بعد 4 این ماه نفقه رو نریخته میتونم شکایت کنم یا نه؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من بدلیل بدخلقی همسرم قصد داشتم ازش جدا بشم. 

اما پشتوانه نداشتم. اولین کاری ک کردم آزمون استخدامی دادم برای شغل.... قبول شدم برای شهرستان محل تولدم جایی ک خونه پدریمه.... 

به بهانه شغل شوهرمو گول زدم گفتم میرم یکسال اونجا بعدش انتقالی میگیرم. چون میخواستم اوایل کارم مانع استخدامم نشه. 

الان نزدیک شش ماه گذشته من عید تعطیلات اومدم خونه خودم.... اما همسرم دعوا و ضرب شتم پیش اومد. تا مرحله پزشک قانونی فقط پیش بردم... چون ترسیدم بعد تعطیلات شوهرم لج کنه نذاره برگردم شهرستان واسه ادامه کارم... 

اما قصدم جدی تر شده برای طلاق باوجود رفتارهای بد شوهرم... 

شغلم معلمی هست و تا اردیبهشت یا خرداد مدارس تمام میشه و باید برگردم سر زندگیم باصطلاح. اما نمیخام برگردم.  و فقط بخاطر ترس از شغلم که شوهرم مانع بشه، فعلا مدارا کردم... 

حالا شما باتوجه به شرایط من بگید من چطور و کی اقدام کنم برای طلاق؟ 

که دیگه مجبور نشم برگردم خونه تابستان

و از طرفی این نامه پزشک قانونی بتونم روش اقدام کنم... 

یا با هر روش دیگه... 

میشه یه راهکار بهم بدین؟ 

اینم بگم از نظر اموال همسرم مهریه نداره ک بده... شغل آزاد یه احتمال زیاد اقساطی هم خیلی نمیتونم دلخوش ب مهریه بام. 

فقط یه خونه داریم ک دو دانگش وکالتی بنام منه... 

و الان در رهنه مستاجره.... 

چطور میتونم اقدام کنم بموقع باشه و بتونم حداقل حقم از اون خونه رو بگیرم ازش؟ 

سلام. حدود ۱۰سال پیش که پدربزرگم فوت کرد در برگه انحصار و وراثت لیست تمام اموال رو نوشتن و مبلغی رو بابت مالیات پرداخت کردن ولی اموال رو تقسیم نکردن و هیچکدوم چیزی به نامشون نیست الان که میخوان اموال رو تقسیم کنن دوباره باید مالیات بپردازن؟

پزشک کوچولو🩺📚

خانم فقط بطور قانونی ممکنه

اقا یک لحظه 

قانونی به چه شکل ؟ 

مثلا خواستگار طرف متاهل بوده و پنهان کرده بعد مشخص شده هنوز جدا نشده میگه در حال جدا شدنم تکلیف دختر مجرد چیه چطوری اقدام کنه بفهمه در چه وضعیتی هست طلاقش؟

اقا یک لحظه قانونی به چه شکل ؟ مثلا خواستگار طرف متاهل بوده و پنهان کرده بعد مشخص شده هنوز جدا نشده ...

اگر صادق هست،شمارا به دادگاه خانواده ببرد و مدیر دفتر براتون توضیح دهد

ببخشید اگر نصف خونه به اسم زن باشه به طوریکه موقع خرید از شخصی مستقیما به اسم زن شده باشه، آیا مرد م ...

لطفاً  با ای دی پیام بده سر فرصت راهنمایی کنم

@vekalatt1404

من بدلیل بدخلقی همسرم قصد داشتم ازش جدا بشم. اما پشتوانه نداشتم. اولین کاری ک کردم آزمون استخدامی دا ...

لطفاً  با ای دی پیام بده سر فرصت راهنمایی کنم

@vekalatt1404