2777
2789
عنوان

فقط منم ک از گربه ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 100 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گ و ه نخور بابا ت ا پ ا ل هب تو چ تو گ و ه خ و ر م یگ ر ب ه پرست ل ج نتو قران هم اومد بعضی گربه اا ش ...

😐😐😐

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🧡       

استارتر نظرت رو برای خودت نگه دار 

اونم تو فضای عمومی که هرکی عقیده شخصی داره بیان نکن 

که اخرم شخصیت گوهربارت رو نشون بدی 🥰

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🧡       

من از سگ بدم میاد چون نجسه چجوری بعضیا میبرن تو خونه زندگیشون باز گربه نجس نیس

گربه تا فیهاخالدونش تو سطل آشغاله نجس نیست

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
میگن طرف گربه صفته بعنی سیرنمیشه هرچی میدی باز طلبکاره

قدیمیا خیلی چیزا می گفتن ولی اشتباه بود.ما انسان ها هم طمع کاریم .طمع تو وجود اکثر موجودات هست .بعدشم من هم سگ‌داشتم هم‌گربه .وقتی سیر بشن لب ب غذا نمیزنن .ولی کم آدم دیدیم دزدی کرده میلیاردها تومن بازم سیر نشده؟ و بازم دزدی کرده .بلانسبت شما و استارتر و این جمع البته

گ و ه نخور بابا ت ا پ ا ل هب تو چ تو گ و ه خ و ر م یگ ر ب ه پرست ل ج نتو قران هم اومد بعضی گربه اا ش ...

عزیزم شما که اهل تدین و مطالعه قرآنی بفرما کدوم ایه همچین چیزی اومده که بریم بخونیمش

من خیلی گربه ها رو دوست دارم ولی یه بار بهشون داشتم غذا میدادم دستم رو چنگ زد بعد یه ماه هنوز جاش مونده از اون موقع غذا رو میریزم یه گوشه خودشون بیان بخورن

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

کدوم آیه اومده؟ میشه آیه و بطور دقیق بگی ؟ هیچ‌جای قرآن نیمده حیوونی ک آفریدم فلان و بهمان. گربه ها ...

دیقا اتفاقا گربه خیلیم خوبه میگن روایت داریم ک برکت میاره تو هرخونه باش و نباید اذیتش کرد

نمدونم این جملات رو از کجاشون درمیارن میچسبونن ب قرآن😐

...