2777
2789
عنوان

فقط منم ک از گربه ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 100 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره فقط توییمطمئن باش گربه ها هم از تو متنفرن...تو دیگه چقدر کم داری میای درمورد حیوون زبون بسته ک ذ ...

گ و ه نخور بابا ت ا پ ا ل ه

ب تو چ تو گ و ه خ و ر م ی

گ ر ب ه پرست ل ج ن

تو قران هم اومد بعضی گربه اا شیطان هستن.

دهنتو عین چ ا ه توالت باز نکن

فضولات همه سگ ها د ه ن ت

د و ز ا ری

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
برو گمشو بابا با این طرز حرف زدنت بی شخصیت نفهم نادون هرکسی هرچی دلش بخواد تاپیک میزنه چون برخلاف می ...

گمشدی نکبت

تو چته گوهخوری میکنی و سوختی؟؟؟دلم میخواد نظر میدم توهم بیشتر گوه منو بخور بلکه سیر بشی هرزه خانوم

کجای قران اومده گربه ها جن هستن؟

برو بخون هس 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
دلم میخواد نظرمو بگم همینجور که تو عین فضولا پریدی وسط نظر دادن من ب تو چه ربطی داره مگه تو عنخور اس ...

خفه شو گورتو گم کن ب دوستای من توهین نکن 

روح شیطانی دارن حتی توقران هم اومده ک بعضیاش جن هستن

اینو دیگ از کجات دراوردی ؟ این چ طرز فکریه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
روح شیطانی دارن حتی توقران هم اومده ک بعضیاش جن هستن

کدوم آیه اومده؟  میشه آیه و بطور دقیق بگی ؟ هیچ‌جای قرآن نیمده حیوونی ک آفریدم فلان و بهمان. گربه ها پر از انرژی مثبتن.  اتفاقا فراری میدن اجنه شرورو‌.

گ و ه نخور بابا ت ا پ ا ل هب تو چ تو گ و ه خ و ر م یگ ر ب ه پرست ل ج نتو قران هم اومد بعضی گربه اا ش ...

ریدم تو تایپ کردنت😂😂😂😂

مثلا فکر کردی من میشینم حروف الفبایی ک توعه توهمی منگل نوشتی رو سرهم میکنم میخونم 

برو کنار بذار باد بیاد

گمشدی نکبتتو چته گوهخوری میکنی و سوختی؟؟؟دلم میخواد نظر میدم توهم بیشتر گوه منو بخور بلکه سیر بشی هر ...

لقب مادرتو به من نچسبون فشاری

کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we know

بیشتر ببینید
به من میگی عقل نداری!!😂😂😂 معلومه کی عقل داره و کی نداره😂😂 بهت توهین نمیکنم چون امروز خندوندیم😂 ...

باش بس خندیدی حالا گورتو گم کن🤗