2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15372 بازدید | 209 پست
واسه آدم حسودی موه استارتر بایدم عجیب باشه

اخه من به چیه تو باید حسودی کنم نمیفهمم😂😂 تو حتی شماره نظامم نداری.

رشته‌ت با رشته من متفاوته

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

استارتر من با اجازتون کل تاپیکاتونو خوندم اخه انگار دقیقا زندگی من بود

شرایط زندگی و پارتنر و حال روحیو موقعیت شغلیو…

یکم واقعیتش ناراحت شدم که تا اخر وضعیت همینه فکر میکردم شاید قراره درست شه،البته که شما قسمتای بد زندگیتونو ارودین نی نی سایت قسمتای خوبش اصلا یادتون نیست سایت وجود داره اما دوست داشتم ازتون بپرسم بالاخره در مجموع از زندگیتون راضی هستین؟برگردین عقب چیکار میکنین؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂وای 

یه سوال شما ک انقدر سطح بالایی و این خواستگارا و دوست پسرارو داری چرا دنباله چله واسه ازدواج میگردی ؟زشته واسه شما

بعد شما مگ خودت با اینترن بودن خونه با وسایل کامل و ماشین و اینا نداری منبعش از کجا بوده؟ شوهر اسی ام منبعش از همونجاس

نمیخواستم تاپیک ذوق ایشون رو خراب کنم اما حرفاتون دیگه از یه جایی به بعد داره تبدیل میشه به توهین و تحقیر

اما خب کافر همه را به کیش خود پندارد😉

شما احتمالا خودتم خیلی حسودی که استارتر هم حسود میبینی و از زندگیش و همسرش هم خیلی فشار میخوری که توی هر کامنتی که میذاری از خواستگار و دوستپسرت حرف میزنی

استارتر من با اجازتون کل تاپیکاتونو خوندم اخه انگار دقیقا زندگی من بودشرایط زندگی و پارتنر و حال روح ...

سلام عزیزم خوبین

اره قطعا خب زندگی روزهای خوب زیادیم داره که خیلی کمتر اینجا مطرحش میکنم.

نمیدونم واقعا مثلا روزهایی مثل امروز از زندگیم راضیم ولی وقتهایی که ناراضیم میگم که کاش همون اول تخصص میخوندم تا الان تموم شده بود و متخصص بودم یا میذاشتم درس شوهرم تموم شه بعد باهاش ازدواج میکردم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
عزیزم.چشم بد از زندگیتون دور.مواظب باش زیاد جشنها و خوشیهات تو چشم مردم نباشه.تجربه کردم که میگم

قربونت عزیزم چشم

بیشتر ببینید
دقیقا کدوم ویژگی های شوهرت باعث شده دوسش داشته باشی؟

خیلی مهربونه خیلی زیاد، خیلی حمایتگره، خیلی بهم انگیزه میده و من رو حس میکنم بیشتر از خودم دوست داره خیلی تشویقم میکنه این ویژگی هاش رو خیلی دوست دارم

بیشتر ببینید
خیلی مهربونه خیلی زیاد، خیلی حمایتگره، خیلی بهم انگیزه میده و من رو حس میکنم بیشتر از خودم دوست داره ...

ایشالا همیشه تن خودتون و همسرتون سالم باشه و زندگیتون پر از شیرینی و لبخند باشه🩷

عزیزم انشاالله به زودی زود تاپیک مطب زدن همسرتون و خیلییی زود تاپیک قبول شدنتون توی تخصص رو بزنید و ...

قربونت بشم عزیزم انشالله

بیشتر ببینید
ایشالا همیشه تن خودتون و همسرتون سالم باشه و زندگیتون پر از شیرینی و لبخند باشه🩷

شماهم همینطور عزیزم به هرچی میخوای بریب

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبیناره قطعا خب زندگی روزهای خوب زیادیم داره که خیلی کمتر اینجا مطرحش میکنم.نمیدونم واقع ...

البته من ۲۱سالمه هنوز به تخصص نرسیدم سال۳ام

بیشتر منظورم از نظر خانوادگی بود که همیشه اون کمبود هست و اون حسادتی که به خانواده پارتنرم دارم

هنوز بعد این همه سال برای سالگرد ازدواجشون گل میخرن و خب ما…

نمیدونم اصلا چرا اینارو به شما گفتم فقط برام خیلی جالب بود یه نفر اینقدر موقعیتش مشابه باشه با من

موفق باشین