2777
2789
عنوان

دور از جونتون ولی اگه جای من بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 29 پست

منم یه تجربه مثل شما داشتم، هیچ مانعی هم برا اژدواجمون وجود نداشت، فقط وقتی سنم رفت بالا متوجه شدم هیچ تفاهمی باهاش ندارم، اول یه بهونه پیدا کردم بعد محترمانه تمومش کردم و خطمو عوض کردم که دیگه نتونه باهام ارتباط بگیره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده اینطوری با روحیه و روان کسی بازی میکنید منتظر کارماش باشید حتما حالا اگ یه پسر تاپیک زده بودن همه میخوردنش

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
خب چيزي ازش ديدي كه علاقتو از دست دادي؟

وقتی هیجانات فروکش میکنه چشات باز میشن و چیزایی رو میبینی که قبلا نمیدیدی 

مثلا خونواده طرف که خواه ناخواه تاثیر زیادی داره تو بحث ازدواج

منم یه تجربه مثل شما داشتم، هیچ مانعی هم برا اژدواجمون وجود نداشت، فقط وقتی سنم رفت بالا متوجه شدم ه ...

بعدش عذاب وجدان نداشتین؟ 

طرف مقابل هم راهشو پیدا کرد یا کلا دیگه خبر نداشتین ازش؟

وقتی هیجانات فروکش میکنه چشات باز میشن و چیزایی رو میبینی که قبلا نمیدیدی مثلا خونواده طرف که خواه ن ...

درست ميگي. ادم بعد از مدتي چشماش باز ميشه 

ولي خب اگه ميبيني از هر لحاظي،خانواده،فرهنگي،مذهبي،مالي،جوري هست كه در سطح متوسط هست،و بعدا ممكنه با كسي شبيه به همين وضعيت ازدواج كني،يه فرصت اشنايي دوباره با هدف شناخت چيزاي جديد بهش بده. 

چون اين نظر شخصيه منه،وقتي دونفر همو دوست دارن،گريه ام ميگيره وقتي ميخوان جدا بشن. 

دوست دارم بهشون بگم يه فرصت دوباره بهم بديد. 

ديگه بازم هرجور خودت صلاح ميدوني عزيزم. خير ميشه ان شاءالله 

🫠
بعدش عذاب وجدان نداشتین؟ طرف مقابل هم راهشو پیدا کرد یا کلا دیگه خبر نداشتین ازش؟

نه اصلا، چون واقعا باهاش تفاهم نداشتم، یعنی نگرشش به هر چیزی ۱۸۰ درجه با من فرق داشت، یادمه روزی که باهاش تموم کردم و انگشترو بهش پس دادم یجوری گریه کرد دلم بحالش سوخت ولی واقعا چاره ای نداشتم، اصلا ادمه من نبود، ازشم خبر داشتم، چون تو این چندسال رابطه دوست مشترک داشتیم، ولی هیچ وقت پیگیرش نبودم. کلا رها کن، هی شل کن سفت کن بازی در نیار، یه بهانه پیدا کن باهمون کات کنو خطتو عوض کن تا فراموشت کنه، دیدی میگن از دل برفت هر آنکه از دیده رود؟ فقط راهش همینه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
درست ميگي. ادم بعد از مدتي چشماش باز ميشه ولي خب اگه ميبيني از هر لحاظي،خانواده،فرهنگي،مذهبي،مالي،جو ...

مجددا خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتید برام عزیزم

متاسفانه یسری چیزا هستن که هم کفو نیستیم و منم اهل شعار دادن نیستم که عیب نداره باهم میسازیم و اینا

چون واقعا هرچقدرم ویژگی بساز بودن در من باشه وقتی فشار زیاد باشه روم طاقت نمیارم خودمو میشناسم…

برا همون نشد که بشه…

امیدوارم ایشونم خوشبخت بشه…

نه اصلا، چون واقعا باهاش تفاهم نداشتم، یعنی نگرشش به هر چیزی ۱۸۰ درجه با من فرق داشت، یادمه روزی که ...

چقد قشنگ توضیح دادین واقعا ممنونم ازتون…

منم تصمیم گرفتم دیگه کلا قطع ارتباط کنیم و بهش گفتم و تموم شد

بازم مرسی که خوندین و جواب دادین💛