2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

میشه مشکلمو بخونید و جوری که انگار به خواهرتون راهنمایی میدید کمکم کنید؟ :)))

من ۲۳ سالمه و چن سال پیش (زیر ۲۰ سال بودم و هنوز دانشگاهم نرفته بودم) با ینفر وارد رابطه شدم که خب واقعا تو اون سن عقل و منطق تقریبا هیچ دخالتی تو تصمیمم نداشت و صرفا هورمونی و هیجانی بود…

با همه پستی بلندیا رابطمونو تا همین چن وقت پیش داشتیم و طرف مقابلمم اواخر سعی میکرد هرطور شده خودش و رابطمونو بهتر کنه…

اینجوری بهتون بگم که از لحاظ اخلاقی و رفتاری واقعا هیچ کم و کاستی نداشت ولی یسری چیزای دیگه از جمله خونواده و وضع مالی و بالا رفتن سن من و کمتر شدن هیجاناتم و عوض شدن طرز فکر و معیارام باعث شدن دیگه اون علاقه رو نسبت بهش نداشته باشم و قبل از اینکه خدایی نکرده پام بخواد بلغزه همینارو بهش گفتم و خواستم که رابطمونو تمومش کنیم…

هرچند برا منم راحت نبود و هنوزم نیست ولی خب منطقم میگفت باید تموم شه و منم تمومش کردم ولی ایشون هیچ جوره نمیخواد اینو قبول کنه…

در ظاهر میگه باشه ولی خب همش پیام میده و ارتباط میگیره و ابراز امیدواری میکنه که من قراره دوباره برگردم به رابطمون…

منم دلم نمیاد برنجونمش سعی میکنم هواشو داشته باشم تو این شرایط ولی خب میدونم اشتباهه هم برا اون هم من

چیکار کنم بنظرتون؟

بگم دیگه پیام نده و کلا قطع ارتباط؟

میترسم تصمیم اشتباهی بگیرم…

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب چرا رسمی نمیکنید شما که تا این پایه پیش رفتید؟

به نظر من چون دوست بودید از قبل میتونید در آینده زندگی بهتری داشته باشید تا ازدواج سنتی ولی خب اگه عاشق هم بودید و هستید

جوابشو نده کم کم باور میکنهحرف یه عمر زندگیهاکثر دخترا یه روز جات بودنبعضی هاهم آرزوشون برگردن عقب ج ...

درسته دقیقا 

حرفش اینه که پس این چند سالمون چی

بهش گفتم خب بهتر از اینه ازدواج کنیم ده سال بیشترم بگذره طلاق بگیریم که

ولی واقعا نمیخواد قبول کنه و واقعا ملتمسانه باهام رفتار میکنه و همین عذابم میده که جوابشو ندم و کلا قطع ارتباط کنم

خب چرا رسمی نمیکنید شما که تا این پایه پیش رفتید؟به نظر من چون دوست بودید از قبل میتونید در آینده زن ...

ایشون هست ولی خب من نه:)

شرایط ازدواجم نداریم فعلا…

چرا خب بده که اینطوری

دیگه این که عاشقش نیستم دست من نیس که

شرایط ازدواجم خب باز چیزی نیس که بشه کاریش کرد مثلا نمیتونه خونواده و وضع مالی خونوادشو عوض کنه که…

هرکار می‌کنی از رو ترحم با کسی ازدواج نکن. رابطه رو تموم کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚