2777
2789
عنوان

محاله خیانت ببینی اگر

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 92 پست
ب قران ب شانس اتفاقا هرچی زن خودش کوچیک کنه پیش مرد زیادی رو بهش بده فکر میکنه حتما خبری هست خیلی اد ...

من مرد میشناسم که دوتا بچه بزرگ عروس و دامادی داشت

و زنش همیشه جلو همه داد میزد سرش که بیا طرف بشور جارو کنو..‌ بیچاره مرده میرفت انجام میداد ببین ۳۰ سال اینکارا رو میکرد   

در نهایت دیگه رفت بایکی دیگه .. به زنش خیانت کرد   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نظراتت کاملااشتباهه چرا همش زنو مقصرمیدونی

یا مجرده استارتر،یا تازه ازدواج کرده،یا شوهرش آدم خوبیه و فک میکنه هنر خودشه ک شوهرش خوبه.در صورتی که هنر مادرشه و تربیت درستش باعث شده شوهر خوبی باشه.

من جاریم اوایل عقدش شنیده بود شوهرم چجوریه اومد تیکه انداخت گفت تو اگ شوهرت اینطوریه خودت مقصری.همین لیست استارتر و برام گفت آره فلانی بهمانی.دوسال بعد شوهر خودش خیانت کرد.بهش گفتم یادته اونموقع چی گفتی؟؟؟گفت نمیدونستم که.فک میکردم همه چی تموم باشم اینطوری نمیشه.

طرف ذاتش خرابه هیچ ربطی ب بقیه چیزا نداره

نهایت نمیسازن یا از کارای زنش خوشش نمیاد جدا میشن .اینا همش بهانس

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عزیزم تو هم بچه بودی انتخابت ۱۰۰ در ۱۰۰ غلط بوده

انتخاب مادرپدرم بود من اصلا نمیخواستم ازدواج کنم.هیچ چیز هم قطعی نیست.ک بگید من اگه با این آدم ازدواج کنم قطعا خیانت میبینم یا نمیبینم.قبل ازدواج تو دوران عقد میشه خیلی چیزا رو متوجه شد ولی خیانت و نه چون اتفاقیه ک ممکنه یکبار تو زندگی بیفته و غیرقابل پیش بینیه 

به عنوان یک آقا بشدت بااین حرفت موافقم

من اصلا همچین شخصیتی نداشتم.ولی متوجه شدم همسرم ب اطرافیانش گفته چون زنم اینطوریه خیانت کردم.یه دروغ بزرگ ک البته کسی هم باور نکرد .من صدامو تا حالا بالا نبردم و غر نزدم حتی  با وجود خیانتش داد و بیداد نکردم

تااخر نخوندم‌همینطوری نرا پروعن شمام‌با این چرتو پرتات پروترشون کن خیانتکار کثیفه لجنه ذاتش خرابه ربطی ب این چیزا نداره

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
من اصلا همچین شخصیتی نداشتم.ولی متوجه شدم همسرم ب اطرافیانش گفته چون زنم اینطوریه خیانت کردم.یه دروغ ...

ببین نمیشه از یک جنبه سنجید

باید بقیه موارد هم بررسی بشه

تو سنت کم بوده ضمن این که میگی قصد ازدواج هم نداشتی  

حالا ببین طرف یا فهمیده عاشقش نیستی یا این که ناخوداگاه بی احترامی میکردی

شایدم واقعا طرفت بدذات بوده   

ولی سن کم عامل اصلیه

تااخر نخوندم‌همینطوری نرا پروعن شمام‌با این چرتو پرتات پروترشون کن خیانتکار کثیفه لجنه ذاتش خرابه رب ...

ببین با این لحن شما باهر کس حرف بزنی خیانت که سهله 

کتک هم میزنه . قبول کنیم که ما خانما بعضیامون ..‌

نه اتفاقا ببین من میشنوم از قایون تو میگی حرف مفتدقیقا از مردای در حال خیانت شنیدمیکیشون میگفت زنم ...

الان این شد دلیل موجه واسه خیانت؟؟؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
دلیل خیانت خود تو هستی خانمچون تو اول از همسرت سرد میشی و راه خیانت رو براش باز میکنی.یا خیلیییی به ...

دم دستم بودی چهارتا میخوابوندم‌ت دهنت