2777
2789
عنوان

محاله خیانت ببینی اگر

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی از همه گزینه ها زن داداشم فقط گزینه اول داره خودش ی زنپرخاشگر عصبی بد دهن فحاش. جوری عربده میکشه ...

ببین قطعا یک چیزایی هست که تو نمیبینی  خارج گودی

و ضمنن زندگی همین الان و فردا نیست   .من مورد دیدم بعد از ۳۰ سال خسته شدن یا خیانت کرده

خوب دیگه ذات داداش شماخوبه

ب قران باید بیای ببینی  .. ی جوررری حارو میکشه گردگیری میکنه حیاط میشوره. تمام فرش و موکت و پتو ها رو عید تنهایی شست براش  زنش هم با کارتش تو بازار برا خودش خرید میکرد😂😂😂

زنش 1 ذره اخلاق نداره باش خرف بزنی پاچه ت میگیره. داداشم بهش گفت در اروم ببند. ی جوری هوار کشید داد زد شرش ک بیچاره ساکت موند 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ب قران باید بیای ببینی .. ی جوررری حارو میکشه گردگیری میکنه حیاط میشوره. تمام فرش و موکت و پتو ها ر ...

بل سیاسته زن داداشت که من و تو خبر نداریم   

داداشت بهتر میدونه که خانمش چه قدر خوبه و..‌

ببین قطعا یک چیزایی هست که تو نمیبینی خارج گودیو ضمنن زندگی همین الان و فردا نیست .من مورد دیدم ب ...

الان 9 سال ک ازدواج کرده. اصلا ن قیافه داره ن ذره ای اخلاق طبقه بالا خونه بابام دیگه صداش میاد همه مون میشنویم

بیچاره داداشم هفته ای 3 روز خونه س همون 3 روز هم براش غذا نمیپزه. فقط دنبال مهمانی و خرید خودش

ولی داداشم از مجردی اهل دوست دختر نبود الانم یکبار ندیدم نگاه بدی ب زنی داشته باشه اصلا اهل این کارا نیست

بل سیاسته زن داداشت که من و تو خبر نداریم داداشت بهتر میدونه که خانمش چه قدر خوبه و..‌

چه سیاستی اخه؟ بچه ش پرت میکنه ور دل مامانم خودش میره خرید  داداشام تا ی حرف بزنه جوری داد میزنه دعوا راه میندازه

اونم این شوهری ک صفر تا صد کاراش براش انجام میده

نه والا داداشم خودش خوبه هیییج وقت تو زندگی ش دنبال زن جماعت نبود اصلا اهل این کارا نیست

3 تا داداش مجرد دارم هیج کدوم اهل دوست دختر نیستن قسم میخورم بعد ازدواج هم خیانت نمیکنن

من خودم یه پسری رو میشناختم خونواده عالی ،پدر و مادرش نمونه بودن از لحاظ اخلاقی و با فرهنگی 

خب مسلما میگیم پسر به پدر میره دیگه 

پسره هم تحصیل کرده ،اقا ،بچه مثبت 

همیشه به خودم میگفتم زنش خوشبخت ترینه 

چون پسر خوبی بود چند نفر بهش پیشنهاد داده بودن که دختر خوب سراغ داریم بیا معرفی کنیم بهت و گفته بود از بچگی دختر عمم رو میخواستم اما بخاطر یه سری مسائل خونوادگی جور نشده که ازدواج کنیم و من نمیتونم به شخص دیگه فکر کنم 

خلاصه بعد چند سال دیدن پسره زن نمیگیره  و سر حرفشه همچنان ،راضی شدن خونواده ها و ازدواج کرد با دختر عمش 

سه سال بعد ازدواجش  بهش خیانت کرد اونم خیانت جنسی 

بعد اون دیگه هر کی خیانت کنه واقعا برام عادیه 

وای دقیقا عمه منم همین طور شوهرشم عالی

ب قران ب شانس 

اتفاقا هرچی زن خودش کوچیک کنه پیش مرد زیادی رو بهش بده فکر میکنه حتما خبری هست خیلی ادم شاخی  

اسی از همه گزینه ها زن داداشم فقط گزینه اول داره خودش ی زنپرخاشگر عصبی بد دهن فحاش. جوری عربده میکشه ...

حالا چرا راجب زن داداشت بد میگی!! ینی هیچ خصلت خوبی نداره؟ زن بی دلیل عربده نمیزنه که، 

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدید نیستم✓❣️درانتظارنی نی دار شدن❣️

من خودم یه پسری رو میشناختم خونواده عالی ،پدر و مادرش نمونه بودن از لحاظ اخلاقی و با فرهنگی خب مسلما ...

خب ببین پس به خانواده هم ربط نداره

اولا بد بودن یک انتخابه 

اما به طرف مقابل خیلییی بستگی داره  .اون زن چطور رفتار میکنه  .بعضی خانما خیلی بد رفتارن  .

مثلا حسودن یا بددهن یا جلوی همه بی احترامی میکننو..

مهم ترین چیزی که دیدم اقانوی که خیانت میکنن به همسرشون ، میگن که پرخاشگر و بددهنه😳😳😳

آقایون زر میزنن.کمتر از گل ب شوهرم نمیگفتم عوضی خیانت کرد هیییییییچ بهانه ای نداشت.با کسی هم خیانت کرد ک خیلی پایینتر از من بود یعنی خاک تو سرش.حداقل دنبال یکی میرفت سرش ب تنش بیارزه اینقدر نمیسوختم

مردا فقط بهانه میارن واس تنوع طلبیشون.

مردایی دیدم ک وفادارن بخدا ک خودشونم کلی از زنشون بهترن چه ظاهری چه اخلاقی.مهم فقط ذات آدمه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم