2777
2789
عنوان

محاله خیانت ببینی اگر

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 92 پست
امیدوارم با این لحن حرف زدنت شوهرت خیانت نکنه بهت .یا سرد نشه ازت

برو بابا روانی زن ستیزه بدبخت 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نمیشه از یک جنبه سنجیدباید بقیه موارد هم بررسی بشهتو سنت کم بوده ضمن این که میگی قصد ازدواج هم ...

در هر صورت اصلا موافق نیستم با حرفاتون.

ب عنوان فردی ک خیانت دیده، و اطرافیانم هم خیانت دیدن اکثرا،میگم کاملا به ذات طرف بستگی داره.

هیچ تضمینی نیست تو سن بالا ازدواج کنید خیانت نبینید.کاملا شانسیه.

آدم مذهبی هم نیستم ولی بی نهایت اعتقاد ب قرآن دارم که خدا بی دلیل نگفته مردا نگاهشون و زنا حجابشونو حفظ کنن.الان هیچکدوم نیست نه مردا حیا دارن تو چشماشون نه زنا تو برخورد و پوششون.من خودم نمونه کوچکی از هزاران زن خیانت دیده هستم. زندگیمونو باختیم به هرزگی شوهرامون و پارتنرشون.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ببین با این لحن شما باهر کس حرف بزنی خیانت که سهله کتک هم میزنه . قبول کنیم که ما خانما بعضیامون ..‌

مگ همه مثل تو ت خونه باباشون مثل کلفت باهاش رفتاز‌میکردن و تو سری‌خور بودن؟؟ تو کلا مشکل داری یه فکری ب حال خودت کن 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
برو بابا روانی زن ستیزه بدبخت

عزیزم اشتباه گرفتی 

اونی که بایدبگه برو بابا  بدبخت  منم نه تو 

چون تو اومدی تاپیک من .

لطفا مودب باش یا تاپیک من رو ترک کن. با تشکر از اخلاق سمی شما

داخل پرانتز بگم منم میتونم کلی فحش بدم بهت  اما انرژی و ظرافت بنده اجازه ی توهین به کسی رو نمیده. 

بوس به لپت😘

عزیزم اشتباه گرفتی اونی که بایدبگه برو بابا بدبخت منم نه تو چون تو اومدی تاپیک من .لطفا مودب باش ی ...

😂😂😂😂

مگ همه مثل تو ت خونه باباشون مثل کلفت باهاش رفتاز‌میکردن و تو سری‌خور بودن؟؟ تو کلا مشکل داری یه فکر ...

اتفاقا من خونه بابام مثل ملکه رفتار میکنم و بامن مثل ملکه ها رفتار میشه . 🥰

اتفاقا من خونه بابام مثل ملکه رفتار میکنم و بامن مثل ملکه ها رفتار میشه . 🥰

مشخصه😂😂😂

و توی قرآن این رو هم گفتهکه پاک برلب پاک و خبیث برای خبیثاین توجیهش چیه

هرزه ها ک میرن دنبال هرزه ها.منتها پاکا تنها میمونن.

شاید منظور آخرت باشه.نمیدونم.از کسی ک میدونه باید بپرسید

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
هرزه ها ک میرن دنبال هرزه ها.منتها پاکا تنها میمونن.شاید منظور آخرت باشه.نمیدونم.از کسی ک میدونه بای ...

ینی اگه توی اون تایم ادم بدی بوده باشی یا اهل گناه

ادم بد نصیب میشه متاسفانه  ... 

ولی از خدا بخواهید انسان پاک نصیبمون کنه. 

آقایون زر میزنن.کمتر از گل ب شوهرم نمیگفتم عوضی خیانت کرد هیییییییچ بهانه ای نداشت.با کسی هم خیانت ک ...

میدونی چرا با فرد پایینتر بهت خیانت کرد

چون تو اون حس بزرگ بودن رو بهش ندادی  .اون حس کم بودن از سمتت نسبت به خودش دریافت میکرده

رفته با یکی پایینتر که اون بهش حس خوب بودن و بزرگ بودن بهش بده

ببین یک ضرب المثل هست که میگه کوچیک جمع بزرگان باش تا بزرگ جمع کوچیکا! 

اما برای ادمای نابالغی مثل همسر سابق شما و خیلیی های دیگه دلشون میخواد بزرگ جمع کوچیکا باشن

ینی انقدر خودشون رو پایین میدونن و اطرافیان انقدر حقیرشون کردن که اینا میرن دنبال کیسای عین خودشون و پایینتر.