2777
2789
عنوان

محاله خیانت ببینی اگر

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 92 پست

دلیل خیانت خود تو  هستی خانم

چون تو اول از همسرت سرد میشی و راه خیانت رو براش باز میکنی.

یا خیلیییی بهش مطمئنی که محاله.....

ببینید این شوهر همون شوشوی روز اوله که دلت براش میمیرد و ... چی شد حالا بدذات شد؟

۱. پولِ زیاد دیدم اطرافم ۵ مورد که باعث خیانت شد

۲. روابط سرد بینِ زوجین هم دیدم که باعث خیانت شد

ولی هزار بار درسته هزار بار، که طرف خودش آدم درستی باشه پیِ کثافت کاری نمیره

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اتفاقا ببین من میشنوم از قایون تو میگی حرف مفتدقیقا از مردای در حال خیانت شنیدمیکیشون میگفت زنم ...

ببین این حرفا بهونست 

مادربزرگای ما هم اینا رو شاید میگفتن به پدربزرگامون اما خیانتی رخ نمیداده 

اینا رو میگن خودشون رو توجیح کنن 

دیگه این روزا با توجه به این امار بالا کسی دنبال علت خیانت نیست 

درختی که تلخ است وی را سرشت
اگر برنشانی به باغ بهشت
ور از جوی خلدش به هنگام آب
به بیخ انگبین ریزی و شهد ناب
سرانجام گوهر به کار آورد
همان میوه تلخ بار آورد ...

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تامرد خوب و خانواده دار نباشه تلاش زن‌بی فایدس

ببین اگه مرد بد  و بیخانواده میاد 

چرا دختر بهش بله میده؟

نه گلم روز اول که خیلیی عاشق هم میشن و باصالت تر از یارو نیست دیگه توی کره خاکی.

چون بعد دختر ازش سرد میشه و راه خیانت رو براش باز میکنه

شوهر من محیط کارش مردونه اس پامو بزارم اونجا که چی مثلا بعدش همکار هاش یه حرفی بزنن یه رفتاری بکنن پشت سرم بیا و جمعش کن حالا

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
ببین این حرفا بهونست مادربزرگای ما هم اینا رو شاید میگفتن به پدربزرگامون اما خیانتی رخ نمیداده اینا ...

به همین خاطر که دنبال علت نیستن همیشه خیانت میبینن  یا خبر ندارن که قربانی خیانت شده اند

ببین وقتی به یه نفر از ته قلبت با عشق پاک و صادقانه عشق بورزی و از جونت براش بگذری و مایه بزاری تهش بهت خیانت کنه نشون دهنده بد بودن طرف مقابلش نیست نشون دهنده کرم درونش هست ،دقیقا بلایی که ی دختره سر یه پسری آورد با چشام دیدم و واقعیت داره و دختره خیانت ک کرد و رفت با همون پسره که به دوس پسر خودش خیانت کرد بعدم ک ازدواج کرد بعد ۱سال طلاقش دادن الان دختره ویلانه میدونی چرا ؟چون ذات خرابش درست نشده  

افرین حرف منم همینه

اسی از همه گزینه ها زن داداشم فقط گزینه اول داره خودش ی زن

پرخاشگر عصبی بد دهن فحاش. جوری عربده میکشه داد میکشه صداش سه کوچه اون ور تر میرسه  بی نظم شلخته شدیدا ولخرج و اهل بریز بپاش

ولی داداشم چشمش ب هیچ زنی نیست 

تازه بچهاش هم دستشویی و حمام میبر ه ظرف هاش میشوره جارو براش میکشه  پتو ها و فرش ها میشوره بچها نگه میداره 3 ساعت خانم بره خرید برا خودش 

حقوق ش هم دست زنش

ب نظرم بیشتر ب شانس ادم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

شوهر من محیط کارش مردونه اس پامو بزارم اونجا که چی مثلا بعدش همکار هاش یه حرفی بزنن یه رفتاری بکنن پ ...

اما به هر حال  .ادم حتی در ماه یک بار هم شده باید برع د شوهرشو ببینه   

چطور روسری که برمیدارن خانوما و بعضا به نوعی لخت توی خیابون میرن نمیگن مرد و... هست  میگن زن زندگی ...

حالا الان برلی دیدن شوهرتون میترسین  .

بهانه اس

به همین خاطر که دنبال علت نیستن همیشه خیانت میبینن یا خبر ندارن که قربانی خیانت شده اند

شما بگرد پیدا کن ببینم به کجا میرسی علت رو 

اصلا علت رو فهمیدی 

اون علت شما ممکنه رو یه زندگی دیگه جواب نده 

ادم ها با هم متفاوتند ،نمیشه چون تو سرد بودی شوهرت بهت خیاتت کرد ،اما من که گرم باشم شوهرم خیانت نکنه