2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم کجایی میگه بتوچه قبرستون

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 117 پست
مگه جدا شدن به همین راحتیه بگیم جدا شو ..اینجوری بود که الان همه طلاق گرفته بودهن ...قرار نیست تقی ب ...

بله منم همینو میگم افرین من خواهرمو دیدم جداشد چقد سختی کشید بعد از طلاق تازه اون بچه نداشت ولی نمیدونم چرا اینجا اینجوریه هر کی یه چیزی میگه میگن جدا شو 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه پول و شغل میداشتم جدا میشدم

همه همینو میگن

آدم وقتی مجرده از اول ی خط قرمزایی رو بقیه هم براش رعایت میکنن ولی وقتی میشی مطلقه هرچقدر هم خوب باشی چشمای ناپاک و رفتارای هرزه خیلیا اذیتت میکنه و میگی کاش سایه همون شوهر با تمام بدیاش رو سرم بود

و این متاسفانه بخاطر شرایط جامعمونه 

من متولد 75 89عقد بعد دوسال عروسی 92دخترم دنیا اومد

خدایا ماشالله چ زود ازدواج کردی تو دیگه باید الان مارو درس زندگی بدی که نه بیای ناراحتی کنی ... من کلا فهمیدم که اصلا تو زندگیم نباید از کسی سوال هم بپرسم کجایی دیگه بعضی اوقات یادم میره میپرسم ولی اشتباهه . میخوام راحت و اروم زندگی کنم . اگه کسی وظیفه ای داره در قبالم بهش یاد اوری نمیکنم چون همه قدر کافیمیدونن وظیفشون چیه... واقعا زندگی برام بی معنای بی معناست

شک دارم بهش چت میکنه همش رمز گوشیش انگشتشو گذاشته

خانواده ات میدونن؟ خانواده خودش چی؟

چرا شلوغش نمیکنی؟

به بزرگترا بگو

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
خانواده ات میدونن؟ خانواده خودش چی؟چرا شلوغش نمیکنی؟به بزرگترا بگو

من اگه ب مادرشوهرم بگم شوهرم داستان داره میگه تقصیر توئه تازه کمکشم میکنن ... پس ادم گاهی هیچی نگه بهتره

13ساله نتیجه نداده

عزیزمن تو فکر میکنی چی نمیگی

الان همین ی کلمت ک گفتی سلیطه بازی وفلان هرچند با ملایمت گفته باشی فاتحه خونده تو کل جملات دیگت 

من فقط نظرمو میگم عمل کردن و نکردنش پای خودته

متاسفانه مردای جامعه ما عاشق مرد سالارین 

و این مهمه ک ما چجوری این حس اونارو ارضا کنیم

وقتی نمیتونن ب خواستشون برسن فکرمیکنن با دادوهوار میشه ....

یه مدت بیخیالش شو و برا خودت زندگی کن یعنی برو بیرون،برو پیش فامیلات اصلا هم برات مهم نباشه ک نیست ف ...

منو قیمه قیمه میکنه بی اجازه ش برم خونه مامانم

من 13یا 14ساله خونه هیچچچچ اقوامی ندیدم

مامان دوتا گل دختر😍😍