2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم کجایی میگه بتوچه قبرستون

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 117 پست
ول کن باید اصلا باهاشون حرف نزنی و سکوت کنی و سیاست بازیمن اصلا خرید عید نرفتم امروز زنگ زدم بیا خری ...

اخه دیگه چکارکنم 

چه سیاستی 

این خودش لیسانس سیاسته

مامان دوتا گل دختر😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان میگن جدا شو

مگه جدا شدن به همین راحتیه بگیم جدا شو ..اینجوری بود که الان همه طلاق گرفته بودهن ...قرار نیست تقی به توقی خورد جدا شیم ..جدا شدن هم بعدش همچی گل و بلبل نیست ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

پس اینایی که شوهرشون ازشون حساب می‌بره چیکار میکنن؟

یه دوستی دارم خودش و مادرش خیلی زرنگن 

این دوستم بیشتر از یک ربع از شوهرش بی خبر نمی مونه

زنگ میزنه کجایی ،چیکار میکنی 

اونم همون زنگ اول جواب میده و توضیح میده

تعجب می‌کنم چطور شوهرش اینقدر ازش حساب می‌بره و توضیح میده بهش 

خسته هم نشده ، بالای چهارده ساله ازدواج کردن و همینن

اخه دیگه چکارکنم چه سیاستی این خودش لیسانس سیاسته

من چیزی فهمیدم تو این زندگی ک هرچی باهاشون بیشتر سرو کله بزنیم بیشتر خودمون ضربه میخوریم . من اینقد زندگی برام بی اهمیته و دلبستگی ندارم بهش همین الان بیان دنبالم برم اون دنیا میرم ..

یه مدت بیخیالش شو و برا خودت زندگی کن 

یعنی برو بیرون،برو پیش فامیلات اصلا هم برات مهم نباشه ک نیست 

فقط مطمئن باش گله میکنه اونوقت بگو سبک خودتو زندگی میکنم دیگه یعنی هرکی تنها بره خوش گذرونی اولش جنجال بپا میکنه 

ولی رویت رو تغییر نده خودش خوب میشه 

۱۲ سال پیش شوهرم میگفت تنها نرو بیرون بعد براش زنگ میزدم میگفت خونه مامانمم ،خونه فلانم،با رفیقمم 

دیدم نمیشه اون هرجا عشقش کشید بره منم برده باشم 

زدم بیرون نیم ساعت قبل امدنش ،امد دید نیستم زنگ زد کجایی گفتم بیرون گفت کجا،گفتم بیرون دیگه 

گفت بگو بیام دنبالت 

گفتم نه وقتش بشه خودم برمیگردم ،تلفنو روش قطع کردم 

پشت هم زنگ و زنگ. به بابام زنگ زد به مادرش زنگ زد ک دعوا بپا کنه حرف خودش بشه 

من۱ ساعت بعدش امدم خونه دیدم همشون هستن 

بعد جلو بابام گفت دخترت فلانه ببرش منم شیک رفتم حموم گفتم اینجا خونه منه ناراحتی مهرمو بده جدا شیم 

بابام منو میشناخت رفت ،مادرش یکم نصیحتش کرد و رفت 

منم ریلکس رفتم خوابیدم 

فرداش باز قبل اینکه بیاد زدم بیرون امدم خونه دیدم کاغذ خودکار گذاشته بنویس امضا کن ک کجا بودی 

گفتم خیال خام ،دختر خونگی میخواستی باید خودم مرد خونگی میبودی نه اینکه من نمیدونم تو کجایی من خونه بشینم 

خیلی دعوا کرد جهنم کرد ولی به خواستش نرسید دیگه کوتاه امد😁۱۳ سال گذشته دیگه هیچی نمیگه کارش تعطیل شه خونه است،با خانوادش رفت و امد در حدی داره ک من بگم

جاهایی میریم ک من بگم ،

الانم بارداری سومه مادرش گفت زایمان کنی یه هفته خونیتم منم گفتم منکه نیستم عیب نداره بیا برا پسرت و دوتا نوه دیگت غذا بپز کاراشونو بکن من خونه مادرمم 

دیشب خواهرشوهر گفت چند روز خونتونیم شوهرم گفت هیچی اگه خانمم خوب باشه یه روز میگم تمام وگرنه هیچی😁مامانش واس من چشم غره میرفت

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه جدا شدن به همین راحتیه بگیم جدا شو ..اینجوری بود که الان همه طلاق گرفته بودهن ...قرار نیست تقی ب ...

اخه این تقی به توقیه؟؟؟ طرف عین روانیا زنشو خورد میکنه..احترام مهم تریننننننن چیزه..یعنی اولیننن چیزی که مهمه همینه‌.. من که اصلا بی احترامی رو تحمل نمیکنم😬