2777
2789
عنوان

دیدین بعد عید هم مثل قبل عیده🍀🍀🪴😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 67 پست

ما هنوز نصف مهمونامون نیومدن/ چه زود جمع کردی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
آره ، یادمون میره ،باز سال دیگه تکرارش میکنیم

خوبه آدم ی چیزهای یادش بره    چه اسم کاربری قشنگی  یاد آدم تپل میفته      میبینم جمله میگم 😂😂😂😍

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما صبر کردیم کارامون تموم بشه من درسمو گذاشتم کنار همسرمم اداره‌شون تعطیل شد دو سه روزم رفتیم مهمونی ...

😂😅تفاوتا دوست داریدا، 

ما لحظه تحویل سال خونه مون باید بدرخشه

زندگی میکنم با قوانین خودم🍃🍃همه چی آرومه آروم تر از  حلزون🐌🐌🐌

ما هنوز نصف مهمونامون نیومدن/ چه زود جمع کردی

این چند روز از ۹ صبح تا اخر شب مهمون اومد و رفت ، 

دیگه اکثرا اومدن ،

کامل جمع نکردم البته 

ماهی و سبزه رو منتقل کردم رو اپن 

خوبه آدم ی چیزهای یادش بره چه اسم کاربری قشنگی یاد آدم تپل میفته میبینم جمله میگم 😂😂😂😍

اره خوبه واقعا،

ممنون😍🥰🤗البته تپل نیستم،😂

نه اصلا مثل قبلش نیس من حس بهتزی دارم بخصوص که ماه رمضان و شبهای قدر همین روزا هست و بوی بهار و سرزن ...

درسته 👍🏻 

اره خوبه واقعا،ممنون😍🥰🤗البته تپل نیستم،😂

عزیزم 🫂😍

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینحاست که میفهمی شوق رسیدن قشنگتر از خود رسیدنه

مردم با این حرفت ✨

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷