2777
2789
عنوان

دیدین بعد عید هم مثل قبل عیده🍀🍀🪴😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 68 پست
عههههه سلام مامان کوچولو عیدت مبارک چرا نیومدی عید دست بوسیم 😂

مامان کوچولو و درد😐

تو تاپیکم تگ نمیشدی اشغال

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر بدترکیبت خوبه 😂😂 خود بی ریختت چطوری ؟؟؟ چرا تگ نمیشدم؟

بدترکیب و بی ریخت خودتی و شوهر ایندت

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

شوهر بدترکیبت خوبه 😂😂 خود بی ریختت چطوری ؟؟؟ چرا تگ نمیشدم؟

از نی نی یار بپرس

باز ول شدی تو؟؟؟؟

اره تورو نبستم به در طویله متاسفانه 

سلام. طرف مقابلتون که کلی بمن میگفتن تاپیک ما(شما و اون) نیا جسارتا در تاپیک آخر بنده ورود کردن و پست گذاشتن .... 

خدمتشون بعد از ابلاغ سلام بنده، بفرمایین، توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنن چون بخلوت ....؟ شاید از شما حرف شنوی داشته باشن (ظاهرا تایپ هم هستین)

هرچند بنده اعتقادی به دیوار چینی در بستر سایت نی نی ندارم و قبلا هم تاکید داشتم هرجا احساس کنم لازمه ورود میکنم و ادای تکلیف یا تذکر (حتی اگه بدخی با کلیک دکمه درخواست دوستی از سمت بنده دچار سوتفاهم بشن و شیش رقم کلاس بزارن) ......

😏😏😒

روز خوش

😏😏😒

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

البته عذرخواهی و کسب حلالیت اونروز من واقعی بود و همچنان پابرجا .... 

تا تاپیک آخرم نرفته رو هوا تشریف ببیربن تحرکات معشوقه رو رصد کنین و پیام پست قبل منو بهشون منتقل کنین.

باااای

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

نخیر تا شما هستی همیشه عیده واسه من خیلی مخلصم بانو😉🧡🌹

اونجاست که شاعر میگه یار منی جان منی عید منی  ساز منی  راز منی

دلبر بی همتای منی😂😂😂😂

چشم نخورید🧿

لبخند بزن که چشات بدرخشه😍🤩