2777
2789
عنوان

دم مامانایی که بچه با شیرخواره میان مسافرت گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 121 پست

آره بابا

با نوزاد میان سفر خارجی

کالسکه میارن میدن قسمت بار.

بچه لباسش رو باید هر لحظه شست، وگرنه لکه میشه. کلی شربت و دوا باید بیارن، یه عالمه لوازم بهداشتی جدای از لباس.

اعصابشون چجوری میکشه؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار درست رو همونا میکنن شاید من که تا یک سالگی بچم هیچ جا نرفتم تازه فهمیدم مسافرت با بچه ی نوپا سخت ...

یکبار رفتیم جاده چالوس . نوپای من خیییلی شیطون بود وااااای وآااای شوهرم گف من غلط کردم🤣🤣

parasoo1989@
آره بابابا نوزاد میان سفر خارجیکالسکه میارن میدن قسمت بار.بچه لباسش رو باید هر لحظه شست، وگرنه لکه م ...

نگاه کردن این صحنه ها سخته برام فکرکن با بچه تو سفر وای وحشتناکه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظورت شوهره کمک میکنه؟

آره اونا فقط بچه شیر میدن نه غذا میپزن نه کاری میکنن 

یه نوکر دارن 

منم بودم میرفتم سفر

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار

ادم های بیخیالین 

خواهر من تا دوسال بچشو بیرون نبرد الان بچه اش چهارسالشه ترس از بیرون داره به نظرم کار درست رو همونا میکنن 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
آره اونا فقط بچه شیر میدن نه غذا میپزن نه کاری میکنن یه نوکر دارن منم بودم میرفتم سفر

منم همسرم کمک میکنه تو سختی الان که باردارم مثلا چند ساعت گشنه باشم  وتو مسیر زودی تو مسافرت غذارو اماده میکنه چون صبر وتحملم کمه اون پوست کلفته

ولی خونه کارا بامنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ادم های بیخیالین خواهر من تا دوسال بچشو بیرون نبرد الان بچه اش چهارسالشه ترس از بیرون داره به نظرم ک ...

همسرم ددریه با کمترین امکانات سفر میره (البته چادر نه)میدونم بعد بچه هم برنامش همینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکبار رفتیم جاده چالوس . نوپای من خیییلی شیطون بود وااااای وآااای شوهرم گف من غلط کردم🤣🤣

الان رفتم کفش بخرم پسرم ۱سال و ۴ماهشه پدرمو درآورد هرچی شوهرم گفت بخر گفتم غلط بکنم نمیخرم..بخدا از تو انبار کفش پسرمو آوردیم!!از موقعی که براش کفش خریدیم دیگه تو بغلمون نمیمونه آقا🤣🤣🤣

آره خیلی شیطون میشن وقتی که راه میفتن دختر من تازگیا جرات پیدا کرده تنهایی میره حیاط‌‌.. همین عید که رفته بودیم مسافرت خونه گرفته بودیم اصلا توی خونه بند نمیشد همش میخواست بره داخل حیاط تمام مدت در هال وایساده بود تا چشم منو دور میدید میرفت بیرون

آره اونا فقط بچه شیر میدن نه غذا میپزن نه کاری میکنن یه نوکر دارن منم بودم میرفتم سفر

اره خدایی گفتم من جاریم همینجوری بود. یکی جاشو مینداخت یکی غذاشو میپخت جمع میکرد یکی میشست یکی بچشو حموم میکرد و میبرد بیرون بچرخونه یکی لباسای بچشو میشست. 

parasoo1989@