2777
2789

چه منطقی برای این حرفتون دارید بجز دین(که اونم یک عقیده فردیه نه یک چیز برای اثبات حقیقت)،من توی رابطه با کسی نیستم و کاملا هم این رو برای خودم زود میدونم و از نظرمم رابطه جنسی قبل ازدواج هم به یک نوعی حماقته،ولی به چه حقی به خودتون چنین اجازه ای رو میدید که چون یک فرد با عقاید شما نسبتی نداره به اون هرچیزی که میخواید بگید؟مثلا قراره طرف چون ازدواج سنتی نکرده جامعه خراب شه؟لطفا خودتون رو اصلاح کنید.

(این پست هیچ توهینی به مذهبی های عزیز نشده و صرفا مخاطبم افرادی بودن که به بقیه ناسزا میگن به خاطر نداشتن عقیده هماهنگ باهاشون.)

عزیزم خراب نیست ولی وقتی دوست پسر داشته باشه ادم چه بخواد چه نخواد بعد یه مدت رابطه هایی داره بلاخره که از نظر دینی درست نیست خیلی ها قبول ندارن

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

دیگه تو جهان سوم داریم زندگی میکنیم چ انتطاری ازمون داری

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کسی که دوست پسر داره خراب نیست کسی که رابطه جنسی داره خرابه .

اونایی هم که میگن خراب واسه اینه کسی باهاشون دوست نمیشد عقده شده واسشون

حآلَم‌دَقیقا‌شَبیه‌دَست‌خَط‌دُکتُرآست؛

دوس داریم اینجوری فک کنیم برای فکرمونم باید از بقیه اجازه بگیریم؟!

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

بیشتر ببینید

خراب نیست ولی دختری که هر هفته یه دوسپسر داره یا همزمان با چند نفر رابطه داره خرابه 

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
بیشتر ببینید

کی گفته خرابه 

هووووف مردم دنیا تو چه فکرین ماها تو چه فکری! 

هنوز یه دوستی بین دختر و پسر پر از حرف و حدیثه! 

البته بیشتر تو شهرای کوچیک اینجوریه که اکثرا همدیگه رو میشناسن وگرنه شهرای بزرگ که خیلی ساله عادی شده 

کسی که دوست پسر داره خراب نیست کسی که رابطه جنسی داره خرابه .اونایی هم که میگن خراب واسه اینه کسی با ...

خراب کسیه ک با صدنفر رابطه جنسی داره

ن‌کسی ک‌ با ی نفر رابطه داشته ومطمعنه ته رابطش به ازدواج ختم میشه

یا کسی که عاشقه از سر علاقه اشتباه کرده رابطع برقرار کرده

پس ب دخترای وطنمون توهین نکنید

بیشتر پسرا نظرشون اینه

با اینکه ظاهرا اوکی هستن و خودشون رو امروزی نشون میدن ولی پشت سر دخترا چه حرفایی که نمیزنن لاشیا 

نگاه مردسالارانه مزخرف شون که خودشون با ۱۰۰ تا دختر باشن طبیعیه ولی یه دختر با یه نفر باشه خرابه😐

خودشون معتاد باشن اشکالی نداره ولی تو خیابون ببینن یه دختر سیگار میکشه خرابه😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خراب کسیه ک با صدنفر رابطه جنسی دارهن‌کسی ک‌ با ی نفر رابطه داشته ومطمعنه ته رابطش به ازدواج ختم میش ...

خیر ، کسی رابطه نامشروع داره خرابه اینو بچه ۵ ساله هم میدونه .

الان با پسر عقدی رابطه برقرار کنی دبه میکنه چ برسه رابطه نامشروع .

الکی رو ممبر نشینید حکم الکی صادر کنید بقیه میبینن باور میکنن میرن این کارو میکنن بعد گردن شماست

حآلَم‌دَقیقا‌شَبیه‌دَست‌خَط‌دُکتُرآست؛