2777
2789
عنوان

چرا بخت بعضی دخترا اینقدر سنگین هستش

3473 بازدید | 141 پست

کسی اینجوری بوده؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون به خودشون تلقیین میکنن 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چون زیاد غذا میخورن 🤣🤣

من تاپیکم جدی هست و دوست دارم تجربه دیگران را بدونم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
یعنی چی

یعنی ازدواجشون جور نمیشه

چون همش فکر منفی انرژی منفی

آدمی دیدم فکرشم مثبت بوده و اوضاعش همینه و بنظرم زیادی هم اعتماد بنفس داره

من ۳۰ سالمه.  چند ماه دیکه ۳۱ ساله میشم 

از همه دخترای فامیل بیشتر خواستگار داشتم .حالم از خواستگاری رفتن به هم میخوره دیگه . خوبم هستم از نظر آپشن های ازدواج 

اما متاسفانه نمیدونم چرا نشده تا الان 

دعام کنید بچه ها . خیلی دعام کنید

من خودم برای هر مشکلی منفی شدم سنگین شده

نمیدونم شایدم حق با شماست

خیلی فک میکنم ولی علتشو نمیفهمم

برای منم خیلی سواله