2777
2789
عنوان

چرا بخت بعضی دخترا اینقدر سنگین هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 141 پست
اینا با اجنه در ارتباطن اون برگه دعا رو زیر درخت دفن میکنه . من وقتی نوجوون بودم خیلی اعتقاد داشتم و ...

خوشبخت باشید منم اعتقاد نداشتم با دوستم گیر کردیم و کلی هم پول دادیم ولی خب بالاخره هردومون ازدواج کردیم خوشبختانه

من اینجوری ام هر خواستگاری میاد فقط میاد عنوان می‌کنه می‌ره دیگه پیگیر نمیشه

من قبلا اینجوری بودم ولی الان ادم مناسبم نمیاد و انگار اصلا دیده نمیشم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ۱۹ سالمه و واقعا دلم ازدواج میخواد

شاید بگید ۱۹ ساله خیلی بچس و این حرفارو نزن 

ولی اقا خب دختر از ۱۳ ۱۴ دیگ نیاز داره اونوقت کسی که با کسی به هیچ وجه دوست نشده و نمیشه پس قراره با این حس نیاز عاطفی چیکار کنه؟

اینکه شما بگید بالای ۲۵ واقعا یا باید فشار زیاد تحمل کرد یا باید دوست پسر داشت!

من قبلا اینجوری بودم ولی الان ادم مناسبم نمیاد و انگار اصلا دیده نمیشم

توی محیط ها ظاهر میشی که کسی ببینتت؟سرزبون صحبت کردن داری؟قدرت کلام و اعتماد بنفس چی؟اینا همه موثره

هر چه خدا خواست همان میشود

منم ۱۹ سالمه و واقعا دلم ازدواج میخوادشاید بگید ۱۹ ساله خیلی بچس و این حرفارو نزن ولی اقا خب دختر از ...

تا حول و هوش بیست فشار میاره و غریزیه بعدش از روی منطقه و دوست داری طرف آدم حسابی باشه نه صرفا ازدواج کرده باشی

کلا بعضیا همه چی رو با سختی به دست میارن

تا جونشون به لب نرسه نمیشه

نمیدونم چرا😭

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
توی محیط ها ظاهر میشی که کسی ببینتت؟سرزبون صحبت کردن داری؟قدرت کلام و اعتماد بنفس چی؟اینا همه موثره

عزیزم من جاهایی که برای کارم میره کارخونه هایی هست که همه اقا هستن سروزبون هم که بواسطه شغلم زیادی دارم ولی خیلی سرسنگین هستم اما کلا تو محل کار چندین ساله محیط های مختلف بودم بجز چند مورد بیخود کیس خوب نداشتم و این برام خیلی سواله

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.