2777
2789
عنوان

کدبانوی و آشپزی عزیز سوال دارم

111 بازدید | 12 پست

کلی گردن و استخون مرغ تو فریزر هست و جا اشغال کرده

یک.    بپزم و ابشو فریز کنم بد نمیشه؟

برای سوپ شیر میخام ولی الان نمیخام سوپ درست کنم

بعد گوشت گردن مرغ بوی زحم میده و فریز کنم جر میشه

دو.   اون رو بریزم دور

سه.  شما گردن را چیکار میکنید

ممنونم

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
بیشتر ببینید

من بال و کتف هارو جدا جمع میکنم میمونه زیاد که شد مرینت میکنم کباب میکنیم 

گردن ها رو هم تو عدسی و سوپ جو میزنم 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گردن رو نمیذارم جمع شه همراه یه قسمت دیگه مرغ میذارم شوهرم میخوره

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

سوپ گردن،میتونی ابپزکنی سرخ کنی،میتونی باهاس واسه خودتون وقتی کسی نیس یا داخل مرغ هاتون وقتی اشپزی کنی گردن بندازی،یایه خورشت گردن درست کنی باسیب زمینی،ولی بهترینس. سوپ هس و یاباادویه ،پیاز،سیر،نمک یه کم ابلیمو،ابپزکن بعدسرخ کن وبهش رب بزن

همان آب مرغ غلیظ درست کن فریز کنبوی بد چطور از بین میبری؟گردن مرغ خیلی بو میده ما مصرف نداریم

برگ بو و پیازو سیر و نمک فراوون میزنم میپزم دیگه بو نمیده

آره گوشت گردن مزه بدی داره

چیکار میکنی گردن ها رو پس؟ بگو منم یاد بگیرم

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
بیشتر ببینید

اینارو تو یک قابلمه بزرگ با چنتا سیب زمانی و فلفل دلمه و هویج و کرفس و پیاز و سیر چند حبه بزرگ و زرد چوبه و کمی نمک بزار بپزه که استاک قابل خوردنی بهت بده. وگرنه از بوی زهمش خلاص نمیشی و غذات رو خراب میکنه. بعد تو ظرف یکبار مصرف نیم یا یکیلویی فریز کن. برای آش رشته سوپ ازش استفاده کن. معرکست.

اما حتما با موادی که گفتم بزار ساعتها قل بزنه و بعد حتما از صافی خیلی خیلی ریز در حد صافی چای ردش کن که تمام تفاله های حتی خیلی ریزش گرفته شه.

عزیزم میشه لطف کنی بگی عصاره قلم چجوری درس میکنی

من مامانم درست میکنه تو حجم زیاد بهمون میده

تو یوتیوب آموزشش هست خیلی لعاب سوپ رو بهتر میکنه و خوشمزه تر میشه

مسلط به تا*روت رایدر وایت هستم دوستان

برگ بو و پیازو سیر و نمک فراوون میزنم میپزم دیگه بو نمیدهآره گوشت گردن مزه بدی دارهچیکار میکنی گردن ...

مرغ بسته بندی میگیریم

گردن نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم