2777
2789
عنوان

بنظرتون این رفتار زن داداشم بی احترامی به جمع نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4164 بازدید | 145 پست
من با اینکه کل ظرفا رو میشورم و جمعی کار میکنم ولی باز هم در یخچال مادرشوهرم میرم اجازه میگیرم . یا ...

همین دیگه 

شما داری رفتار درست انجام میدی و حتی بیشتر از خودت 

ولی بعضی ها نمیگیم کار کنند ولی حداقل ها رو رعایت کنند 

دیگه تو جمع این اداها چیه؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادرشوهر من همیشه سرسفره از گوشت تو بشقاب خودش برای برادرشوهرام میزاره ولی به شوهر من نمیده. انقد از ...

مادرشوهر من آدم مغروریه خودش مستقیم این کارو نمیکنه به من میگه

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

داداشه بره بخاطر یه میوه بازنش دعوا کنه کهدعرضه داربشه؟بعد همه اینا که میگن بی احترامبه هیچکدوم به چ ...

بحث یه چایی نیست

این نوع اخلاقا باعث اختلاف بین همه میشه

قرار نیس دعوا راه بندازه

از ماست که بر ماست
زن داداش من،بعد غذا فقط ظرفای خودشو شوهرشو برمیداره می‌بره می‌شوره میاد میشینه(فکر کن بین ۲۰ نفر)،اگ ...

این قضیه سفره جدا انداختن تو طبیعت به نظرم داره تو بعضی خانواده ها جا میفته ک منم دوس ندارم حالا یه رون و بال کمتر گیرت میاد بخوری ، البته واقعا بعضی ادما خساست دارن دوس ندارن از مالشون کسی بخوره؛ 

حداقل میتونن از بقیه بپرسن که ایا چایی میخورن یامیوه میل دارن،،، اگرکسی نمیخواست برای خودشون بیارن

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید
بحث یه چایی نیستاین نوع اخلاقا باعث اختلاف بین همه میشهقرار نیس دعوا راه بندازه

اره اما من خودم انقد تودوران عقد مادرشوهرم ازم کار میکشید بی احترامی میکرد الان هیچوقت راضی نیستم اگ کاری داشت من برم کمکش کنم من ۱۶سالم بود میگف جایی که عروس هست خواهرشوهر نباید کار کنه شاید انقد دقش دادن ومنت گذاشتن سرش کلا داداش اگ بخواد قاطی کنه خودشو باید درمواقع های  دیگه هم خواهرشو قضاوت کنه 

اره اما من خودم انقد تودوران عقد مادرشوهرم ازم کار میکشید بی احترامی میکرد الان هیچوقت راضی نیستم اگ ...

هییییییی

۱۶ ساله خیلی زوده برای ازدواج.

کسی دختر منو اذیت کنه معلوم نیس چه بلایی سرش بیارم

از ماست که بر ماست