2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاج اقا بود تو تلویزیون اسمشو نمیدونم خیلی حرفای خنده دار میزنه 

قصد ازدواج داشت و کلی خواستگاری رفته بود میگفت از همشون خوشم اومده بود هیچ تفاوتی نذاشتن برام خوب بودن همگی

الان بعضی مردا هم همینن همه رو دوس دارن

اتفاقا نه ولی برای حس نیاز جنسی حاضرن با همه باشن ....مردها فقط  خیلی خوب بلدن وانمود ب دوست داشتن بکنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حالاهمشون که نه ولی خیلیاشونواره😂

تقصیر خودتونه که الان دارین عادیش میکنید 

اونا میگن نه ، ولی شما میگین چرا همینطوره تازه علتش میگید که ذاتیه 

خوب وقتی همچین حرفی میزنید اونام به خودشون حق میدن که تعهد نداشته باشن 

هرکس منو توی سایت دید بهم بگه از سایت گمشو بیرون تو اگه بلدی برا خودت یکاری بکن  🎀

تقصیر خودتونه که الان دارین عادیش میکنید اونا میگن نه ، ولی شما میگین چرا همینطوره تازه علتش میگید ک ...

اونم دقیقا انسانه میتونه کنترل کنه افکارشو 

نمی‌دونم چرا فک میکنن مردا همه حیوونن

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

اونم دقیقا انسانه میتونه کنترل کنه افکارشو نمی‌دونم چرا فک میکنن مردا همه حیوونن

دقیقا ... 

خسته شدم از دست تفکرات خانوما 

هرکس منو توی سایت دید بهم بگه از سایت گمشو بیرون تو اگه بلدی برا خودت یکاری بکن  🎀

دقیقا ... خسته شدم از دست تفکرات خانوما

همینا خراب کردن حتی میتونن با خیانت هم کنار بیان 

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

تقصیر خودتونه که الان دارین عادیش میکنید اونا میگن نه ، ولی شما میگین چرا همینطوره تازه علتش میگید ک ...

الان اوناکجان که بخوان ببینن شما کلا معترضی ازبالاتاپایین جواب همه روبده ماچندتاخانمیم که داریم صحبت میکنیم باهم شمام سرتو مثل کبک زیربرف نکن یک چرخی بزنی میفهمی چی به چیه

الان اوناکجان که بخوان ببینن شما کلا معترضی ازبالاتاپایین جواب همه روبده ماچندتاخانمیم که داریم صحبت ...

اونا کجان ؟ همه جا ..

جلو همه دارین میگین تو سایتا توی اینستاگرام تو پستا تو کامنتا تو استوریا و مهمتر از اونننن (توی خانواده)  واقعا حرفاتون رو اعصابه چقدر بی منطق نظر میدین و میگین این چیزا تو ذاتشونه ، مردن دیگه ، همه مردا همینجوری ان 

کی گفته همه مردا اینجوری ان ؟ از تربیت همچون مادرای مثل شماست 

تقصیر شماست ...

بله  با این صحبتا هم به همسرتون حق میدین خطا کنه ، هم پسرتون به این نتیجه میرسه که همه همینجوری ان پس ایراد از من نیست